Novi projekat Kabinas

Autor ZeroCool, Listopad 21, 2022, 20:52:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Jel zna neko o kakvom se ovo plovilu radi u pitanju je plastika .....Nisam jos u posedu papira pa nezz nista konkretno.....planiiram ga komplet sredit i stavit vanbrodski motor, trenutno je z noga motor izvadjen

marina1983

Lepa linija samo ta gvozdjurija pozadi uzas

maverick

Prije mi se čini kao neka drvenarija...Nije mi jasno kako samo nekom padne napamet da tako nesto napravi  :stripii: Inače od ovog bi se dalo napraviti svasta lijepo... :icon_thumright:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Što kaže Marina tu željeznu skalameriju skiniti dolje i eventualno poslije neku tendu

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

ZeroCool

Citat: marina1983  u Listopad 22, 2022, 07:45:58
Lepa linija samo ta gvozdjurija pozadi uzas

Nije to gvozdjarija od stafle je radjeno al ide svakako dole stavicu tendu na rasklapanje....
Maveric i ja sam mislio da je drveni kad sam dosao da pogledam al nije sve je plastika i za divno cudo stanje vise nego odlicno....Korito i dizajn mi se svidja zato sam ga i uzeo....ima dva lezaja u kabini i za ovu velicinu dosta mesta ......fina zabava preko zime da se radi.....Motor planiram nesto od 90-115/130ks.....Solarni panel novo ozvucenje, tapaciranje ...svasta nesto da bi bio za uzivanje

Ako ima neko zanimljivih ideja rado cu prihvatit

marina1983

Baci koju sliku terase cini mi se da bas lepo ima mesta .

maverick

Na to odzada sam mislio da je drvo...A da se tu napraviti svasta...pronjuskaj malo po netu...špirun...ograda..mozda neka platformica odzada...ima tu svakojakih ideja...Ja osobno volim takve projekte...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ZeroCool

Citat: maverick  u Listopad 22, 2022, 22:10:24
Na to odzada sam mislio da je drvo...A da se tu napraviti svasta...pronjuskaj malo po netu...špirun...ograda..mozda neka platformica odzada...ima tu svakojakih ideja...Ja osobno volim takve projekte...

Špirun i platforma svakako idu

ZeroCool

Citat: marina1983  u Listopad 22, 2022, 21:24:08
Baci koju sliku terase cini mi se da bas lepo ima mesta .

Evo konacno dovezen.....Bio u pristojnom stanju dok nije dosao kod proslog vlasnika....Sad sve nanovo sredjuj .....Sto se prostora tice  od konzole do zadnje glave ima 2m i sirine 1.5m nije nesto previse ali bice dovoljno

marina1983

Malo ljubavi i sminke bice to lepo plovilo.
Ne moj samo da se puno zaneses onda to kosta vremena zivaca i para.

ZeroCool

Konacno i ja uhvatio malo vremena da krenem sa rastavljnjem i sredjivanjem

ZeroCool

ZeroCool

Renoviranje moze da pocne  :hello2:

ZeroCool

Doslo na red zatvaranje rupe od Z noge

silure

Tko ima vremena i volje moze svasta napraviti