Galerija Ulova Šaran Amur 2023

Autor maverick, Siječanj 01, 2023, 18:01:50

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Otvaranje sezone kampiranja i pecanja na Dunavu, i jedan ljepotan od 5 kg

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

hranki

Mornar Popaj

Jutros jedan 4,5 kg

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

Malo sam obišao stare staze od četvrtka do subote i lovostaja. Šaran primao dobro, uz još nekoliko malih 3-5 kg bio je
ovo dobar prvi dio sezone.

nekinho

Ajde lega da ti se  ja upletem u temu, već si skoro privatizirao galeriju. Evo jedan današnji golač sa Vemelja, ravno 9,3kg.
Obradovao me kad sam ga vidio, čišćenje trajalo ni 10min....

baka

Jučer na Dunavu, prijatelji sa šaranima 11 i 9kg, a i roštilj je bio odličan.  :ok:  :hi:

Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

Mornar Popaj

Blade78

Mornar Popaj

Prvo pecanje šarana u gornjem podunavlju, ispitivanje terena u jednom kratkom izlasku i jedan krasan šaran 7 kg

hranki

jurajurajura01

baka

Šta osta od onakvog mladića, prebacio se na šarane  :uf: .
Još samo čekam da vidim, evo kupio sam čamac s kabinom  :bye: .
E moj Jura, nema veze, opet čestitam na šaranu.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!