Fanatik - alu nautika

Autor Gogica, Veljača 07, 2023, 09:22:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Gogica

Idem na pecanje zbog zivotnog rasporeda doslovce kvartalno ali imam 2 nova fanatika  :toothy9:
Trebao mi jedan rodjak uzet jednog a ja dogovorio sa kempijem malo veci model sa konzolom.  Naravno nesto se to sa rodjakom odugovlaci pa da sad ne zezam bas kempija stavljam ovaj u prodaju. Imam 2, jedan ima novu yamahu 25 jedan ima yamahu 20 sa jedno 40tak sati. Oba imaju sonare, prikolice i sve gluposti. Cijene se mogu dogovorit ali zbog nedostatka vremena sam to prepustio starom, valjda me nece zajebat  :stripii:

Nije sila prodat, uzet cu ja i ovog novog sa konzolom....bolje nek stoje camci nego eurici koje zdere inflacija na mjesecnoj bazi  :laughing7:

https://www.index.hr/oglasi/aluminijski-camac-fanatik-alu-nautika/oid/3858598

maverick

Da ne brljam oglas, ali za cega sluzi ta inox cijev na zadnjoj klupi...vidim da se moze dizati i spustati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Gogica

Citat: maverick  u Veljača 07, 2023, 10:35:04 Da ne brljam oglas, ali za cega sluzi ta inox cijev na zadnjoj klupi...vidim da se moze dizati i spustati

Spas za ledja...podignes gore i vozis se na rucku ko gospodin...pogotovo ako stavis jastuk ili tak nes
Ali sve u svemu fenomenalna stvar  :headbang:

SMT

Imaš 2 alu nautika čamca, a nemas graphiteleader-a...

Šta ti dečko radis :stripii: !?

Srećna prodaja, dobra roba...

Gogica

Citat: SMT  u Veljača 07, 2023, 10:59:43 Imaš 2 alu nautika čamca, a nemas graphiteleader-a...

Šta ti dečko radis :stripii: !?

Srećna prodaja, dobra roba...

Hvala...a jos i treci dolazi....zamisli budale  :toothy12:  :toothy12:
Od 9 mjeseca bio na 3 ribolova, kakva tuga od ribolovca. Mislim da cu narucit nekog graphita da ga barem gledam po kuci....upalim neki youtube filmic i lupam kontre po kuci  :uf: