Dizanje sidra....

Autor maverick, Veljača 17, 2013, 00:35:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Darko

zanimljiva stvarčica , čudi me da poglavica još to nema :icon_biggrin:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Juzba

ma već je naručio, iza nedjelje stiže, znam ga :toothy12:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

ovo s ebaya je na daljinski
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Ovaj što je marijo okačio ima sljedeče karakteristike :

Speed up: 70ft/min
* Speed down: Free Fall

Ako nekog jebe prjevod : brzina prema dolje  : slobodan pad

zankiki

Zanimljiva stvar, samo mi ove njihove dimenzije nikako ne idu od ruke...

Ivan Borojević

hebote, nemogu da vjerujem, pa sta ce vam to vitlo pa nemate sidra od 15 kg ko ja, vec od par kila, to bi meni trebalo kad nagodinu navarim jos zeljeza na moje sidro pa bude 30 kila. :toothy12: :icon_thumright:

maverick

Zato sto se sidrim 30-40 puta dnevno....a na ovim sad temperaturama to bas i nije sasvim ugodno  :icon_biggrin: jedino ponekad po zimi povedem po nekog učenika da gleda iz prvog reda i dize sidro  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ivan Borojević

ucenika velis :toothy12:, zar nemislis da bi ta sajla  od vitla se zaledila,pa kasnije bio u velikom problemu. :icon_scratch:

maverick

Ma to niti imam di okaciti, niti imam struje za to...a malo mastam... :icon_biggrin: mada učenici za sad solidno odradjuju posao  :toothy12:

Ivan Borojević

Mada kad bolje razmislim, jeftinije ti kupit vitlo nego ucenike nahranit i napojit. :toothy12: :toothy12: :not speak:

maverick

Ne sekiraj se ...donesu gorivo, cugu ..klopu... :thumbsup:  :toothy12:

Ivan Borojević

i jos nabildavaju misice, e ti si  :icon_king:

Greys

Pretpostavljam koji bi to učenik-učenici mogli biti  :toothy12:

Kugla

Nudio ja i cugu i klopu al neće me za učenika, a sad i da me hoće primiti u čamac nema se, blokada sa svih strana, bemte srećo  :BangHead:

Ivan Borojević

Pa kugla ti si sad svoj car, pa imas camac,ides kad hoces na pecanje, treba ti samo da se oskliznes na onu uzanu stazicu na sarku pa da zavrsis u vodi a kasnije u bolnici, daj razmisljaj malo. Ti mora da si zaljubljen  :love7: :icon_thumright: :toothy9: