Dizanje sidra....

Autor maverick, Veljača 17, 2013, 00:35:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ma ja ću poludit šta neće izmislit.  :icon_scratch:

TOMO

maverick taj bi kod mene, kuštre i raje brzo pregorio!!!! :angel4:

Kugla

Odlična stvarčica, ali mislim da bi u Dunavskim i Dravskim krševima loše radila. Možda griješim, al jako zgodno.

retfala

već dugo vremena razmišljam o ovome. zanima me kojom brzinum pada i dali ima automatsko zaustavljanje ili ga moraš "pješke " zaustaviti.

jura

Super stvar, samo sumnjićav sam zbog panjeva i ostalih zapinjaća. Tunjo svima problem izvlačenje a tebi spuštanje :icon_scratch: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

retfala

nije mi problem sačekati dok ga izvuče. problem  je ako bućne nekontolirano kao klada , kontram da onda rastera sve u krugu 100m

jura

e to razmišljanje je ok :icon_thumright: makni ovu sliku srce me boli kad vidim u ove zimske dane :grave: :grave:

maverick

Sidro mora imati neku brzinu kojom tone inace bi se u metar bilo jako tesko usidriti...mene vise brine da se ove stvari presporo spustaju, a da tomo...na nasim otvorenim camcima ista prica...ali na kabinasima kad pecamo par dana nije problem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

nedavno sam montirao neka vitla za utovar divljači na pick-up vozila, rade na 12v imaju slobodan hod pri izvlačenju sajle a mogu podić teret do 1 tone, s tim da se može podešavat proklizavanje i na manju težinu. čovjek reče da je koštalo nešto manje od 1000kn bez pdv-a. 

maverick

a u tom segmentu ima zanimljivih rješenja...nešto bi se dalo mozda i doraditi za čamac

TonyC

Vidiš kako Darko u ovoj temi mudro šuti . On ima vitlo a zove se TonyC ! ! ! !        :BangHead:

A sad kad je Dunav nula , ja ga zovem u goste na Dravu da mu se revanširam , on izbjegava ko Supermen metke  :bootyshake:

jura

A to je to vitlo iz bosne što mi je prićao :icon_biggrin:

Juzba

vinč možeš, kao i rolu, otpustiti kod spuštanja sidra, i ponovo zakočiti kad se namjestiš.
Jedino, neznam, dal ih ima na daljinsko ili moraš pružati žicu do mjesta gdje sjediš da ne moraš hodati po čamcu.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

tole

ima daljinski...ali sa žicom