Evinrude 50- stara momčina

Autor maverick, Svibanj 16, 2023, 20:06:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Par dana sam se nešto mučio s njim. Nadjen napola zahrdjao, prije toga ima udes na nekom sprudu. Malo po malo i puno ljubavi oživio je i pali kao da je dinamitom napunjen
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ja sam mislio da nema nade za njega, al vidi ga radi  :ok:

retfala

Džonika 5oks 2 cilindra, motorcina i pol. Imao sam nekad davno 25ks sa elektrostartom. Nikad nisam cuo alnaser. Palio je na prvi zub.

silure

Imam nesto dijelova za taj motoric...

maverick

Uz ovo nije dovoljno imati "samo"rezervne dijelove ...svatko tko ga ima a drzi do sebe ima jos jedan cijeli motor u rezervi  :stripii:

baka

Citat: maverick  u Svibanj 16, 2023, 20:06:14 Par dana sam se nešto mučio s njim. Nadjen napola zahrdjao, prije toga ima udes na nekom sprudu. Malo po malo i puno ljubavi oživio je i pali kao da je dinamitom napunjen

Za ta dva paljenja potrošio je 2 litre goriva.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

pajdo77

Boga mi ni čamac nije od jučer :stripii:

silure

Citat: maverick  u Svibanj 17, 2023, 10:53:53 Uz ovo nije dovoljno imati "samo"rezervne dijelove ...svatko tko ga ima a drzi do sebe ima jos jedan cijeli motor u rezervi  :stripii:
imam cijeli motor palio je normalno,raskomadat cu ga i u željezo, ostavit petu i neke sitnice

maverick

Citat: baka  u Svibanj 17, 2023, 11:09:42
Citat: maverick  u Svibanj 16, 2023, 20:06:14 Za ta dva paljenja potrošio je 2 litre goriva.
Za tri dana igranja s njim....cišcenje...štelanje smjese...vecinom samo ler...popio je skoro pet litara ...U jednom trenutku bljuvao je vatru kroz propeler...ludnica  :uf: