Vida glavinjare

Autor Greys, Veljača 18, 2013, 22:11:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Pogledaj u Prodajem, kupujem temi što mi je ostalo viška u kutiji.  :crybaby2:

Greys

Evo, bio i pogledao. Oskar je moj kolega sa kojim idem na vodu. Smuđ je 8.56kg, 106cm, na Vida glavinjaru, 6cm, 20grama, boja Red Head. Štap je Shimano SpeedMaster 50-100, 3m. Rola Shimano TwinPower 5000 SW-a, špaga Whiplash Camo 0.10mm

silure

maverick

Glavinjara odlicna sam dok provalim kako radi...a ulov fantastican  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Klasično: čekaj da padne na dno, odigni štapom, namotaj višak, čekaj da padne i redom. Barem u ovom slučaju. Inače, može i klasika slično kao vobler

sandra

Greys

Sad da nemisle ljudi da ''forsamo'' sa glavinjarama, i kolega Veljo se uvjerio u njih, kada smo zajedno bili na vodi.
Klen 2.20kg i mrena 2.5kg, sve na Vida glavinjare  :icon_thumright:

tole

može, ti mani samo moraš objasnit kako da zabacim glavinjaru...to jest kako da je ne ostavim poslije prvog lansiranja....

Dunav : tole  3 : 0  u tri zabaca :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Greys

Druže, na onom potezu radiš slijedeće. Zabac prije ''rupe-prijelaza'', čekad da sjedne, odigni štapom, brzo namotaj 2-3 puta. Kada dolaziš u ''zonu prijelaza prema tebi'' tu više neodižeš, već nastavi da vrtiš rolom  :icon_thumright:

tole

ma vrtim ja njega prijatelju kao mutav, samo uvjek zapnem za neki ku....

to ti je kao ona vreća puna p...znaš već čega, a ja uvjek ufatim za jajana :icon_biggrin:
...a i zamisli sad situaciju; prosjek mi je 5 izgubljenih vobliša po pecanju, kako će tek biti ako pređem na glavinjare ne smijem ni pomislit

Ive

Naravno da forsamo sa glavinjarama!!
Dođemo ja i kolega ljepo na Dunav,stanemo na mjesto zakačimo glavinjare(Vida) i lovimo na izmjence smuđeve,štuke i bucove.Sve na jednom mjestu i sve na glavinjaru.Pitanje je koja varalica to još može??
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

maverick

Nije samo to u pitanju...tako lovi svaka guma kad upucas vibraciju i dekor...u tom momentu odgovara glavinjara.... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Ive

Na sve boje rokamo..nema neke određene,jedino veličina igra nekada ulogu..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Greys

Samo sam jednom doživio da mi dekor igra ulogu, sve ostalo uzmem prvi koji mi pri ruci, samo je gramaža bitna i veličina, naravno

kawasaki

uf rasturaju bolene
6 ica zakon  :thumbsup:
boleni bolje vole manje glavinjare do 20 gr

samo brzo vrti i nema zime  :hello2:
Brzi od Bolena.