Vida glavinjare

Autor Greys, Veljača 18, 2013, 22:11:21

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Vida

Bravo na ulovima  :icon_thumleft:
Sezona polako krece  :sunny:

Vrana

kako se krecu cijene glavinjara i kao doci do istih u RH?
Cold and Ugly

Greys

I ovdje sam napisao isti text, jer je mamac bila naravno Vidina glavinjara:

Alo ekipa, eo kratki rezime. Naravno, sam sam kriv za kaos. Dolazimo frend i ja, čamac. Ja raspakirao pribor, on još ne. Bacim Vida glavinjaru na sami prijelaz iz pritkog u duboko, ništa, drugi put-baaaaam. Nisam nabrojao do 20, a mojih 150metara super tankog Whiplash Camo 0,10mm, je već pri kraju, Saltiga cvili na mrtvo. Pali se motor, frend MLB nevjeruje, pa krećemo. Spuštamo se prvih 1000 metara, prilazimo bovi, i tu se on diže prvi puta. Ja takoga još nisam imao gore. Nastojali smo ići po sredini prema pijesku, ali je voda more, i nema pijeska. Naša procjena nakon prvog dizanja, je som od 50+kg, i dobrih 2metra. Moram priznati da me speglala malo panika, kada je dao ''šprint'' prema meni i pomislio sam da je otišao, kao da sam vukao u prazno. Kako voda i sama rina ide, prelazimo na drugu stranu toka, spuštamo se još nekih 4 kilometra, to sve traje dobrih usudim se reć, između 45m i sat vremena. Nažalost, štap i rola super sve podnose, ali se bojim najgoreg-špage koja apsolutno nije namjenjena za soma. Dolazimo prema poznatom mjestu, gdje je dubina cca 8-9metara, i vodeni zid gore. Ja sam malo izforsirao, te mi je špaga pukla, i to ne dolje kod ribe , već gore od moje hebene forse, jer sam se bojao da mi nesjedne.

Što reći, nego riba vjerujem života mi je otišla, i sad slijedi mali kratki video naše zezancije, i molim da se otvori tema: DONACIJE ZA NOVU ŠPAGU ZA GREYSa  :laughing7:

Do kraja dana,nisam htio više uopće ići na vodu, totalno razočaran, ali sam se onda još upisao na Vidinu glavinjaru sa jednim bajkošem od cca 1.5kg.

Sve u svemu, idem odma na klik: eBay i kupujem 0.17mm novi Whiplash  :icon_thumright:

mlb

Gospodine Maverick iz navedeneh i nenavedenih razloga gore u tekstu molio bih vas da se gosp. greysu smanji rang na početni tj. KEDERAŠ!!I naravno počinjemo sa skupljanjem dobrotvornih priloga za kupnju špage "pristojne " debljine gosp. greysu na kakvu pecaju pravi pecaroši!!  :enjoying: :eggs:

maverick

Nije tema...ali da je kocnica na boljoj roli..i spaga bi izdrzala  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Hahahahahahhaha, Saltiga je super radila, nema šta, kao i štap. Vidina glavinjara, i to 6cm, prvo sam se bojao trokake da ne puknu, ali na kraju, eto špaga. Krkan, stavi 0.10mm na Saltigu  :icon_puke_l:

mlb

Da sam igrom slučaja uspio raspakirati moj štap i stellu već bi frcale slike ulova! :icon_biggrin:

Greys

MAVERICK, zadavit ću te, briši mi toooooo  :icon_biggrin:

Vida

Citat: mlb  u Travanj 17, 2013, 17:36:29
Gospodine Maverick iz navedeneh i nenavedenih razloga gore u tekstu molio bih vas da se gosp. greysu smanji rang na početni tj. KEDERAŠ!!I
Zasluzio je 100 %  ;D
Salim se, malo ko od nas je imao priliku da zakaci toliku ribu, a kamo li da je drzi na stapu toliko vremena.
Sad znas gde je a doci ce on o5  :)

Greys

I kao, fakin ''utjeha'', za promašaj života, bajkoš od cca 1.5kg, koji je naravno pušten,  uhvaćen na Vida glavinjaru, 7cm, 30grama

maverick

U konacnici, salu na stranu, varalicu imas, tajming znas...samo sreca je bitan faktor ali tog ces postati svjestan tek kasnije...prije dvije godine 4 puta me kidao na istu foru u desetak dana....inace dobre su glavinjare sto je jako bitno  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Nego, baš me zanima hoće li se on vratiti tih 5km, uzvodno gore u svoju ''bazu'' ?

mlb

Da , malo smo ga daleko preselili!! :dontknow:

maverick

Vratice se sto posto...on mjesto ne mijenja..tako lako...

mlb

Vraćat se hoće ali dali će doći to je pitanje! Prelazi jedan dio obale gdje su šaranska mjesta i brdo priponaca u vodi!! A oni su nemilosrdni na tom djelu! :not: