Ruzno Pace

Autor macvanski ribolovac, Veljača 21, 2013, 22:49:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Mrva

Nedavno sam kupio neki model ružnog pačeta ali mu rad nije dobar vuče mi u jednu stranu. Zanima me kako se uštimati kljun? 

zvona

Jel si u moj ribolov kupio..tamo kod kapetanije?

Mrva

nisam. bio sam prije nekih 2tjedna u Osijeku u Venatiu uzeo nekog malog 5cm 3gr mislio sam da ce bit dobar za klenove al neradi dobro. Jucer sam posijo 6 SR kao ovaj od dravskog samo crna leđa. Dođem na vodu jucer oko 5h i zabacim ga, malo je vjetar puhao i spagu mi odnese na neki grm iznad vode i par puta cimam nece da se otkaci, popizdim i jos jednom jako trznem stapom da mi se oslobodi spaga s grančice kad u tom trenutku mi nest čapilo vobler pretpostavljam da je bio bucov špaga mi je pukla odma dobro da nisam stap slomio, bucov il sta je vec bilo otreslo par puta na povrsini i otislo s mojim ružnim pačetom  :crybaby2:

tole

Citat: Mrva  u Srpanj 29, 2013, 08:10:57
Nedavno sam kupio neki model ružnog pačeta ali mu rad nije dobar vuče mi u jednu stranu. Zanima me kako se uštimati kljun? 

saviješ lagano nosnu alkicu u stranu, suprotno od strane na koju vobler leži :icon_thumright:

zvona

Ja imam 4 paceta isto nedavno kupljena..udaraju ko ludi... Sve stima  :icon_thumright:

Greys

Kolega uzeo 2 komada, oba šibaju u stranu, i jasno se vidi da je poljepljeno katastrofa, nije uopće centrirano

zvona

moguće  :icon_scratch: moj 6 Dr i 6 MR udaraju ko ludi..pogotovo DR hvata sve što naiđe  :icon_biggrin:shalow runer isti odličan rad ni jedan neidu u stranu.. mozda su ovi moji starije proizvodnje pa zato valjaju  :icon_thumright:

Greys

Definitivno moram da mjenjam trokrake na tim pačićima. Danas mi lupi nešto momački, izbije mi bubreg, troca zadnja izvinuta do kraja. VMC su pripremljene  :icon_thumright:

Miro

Citat: Greys  u Kolovoz 25, 2013, 21:18:03
Definitivno moram da mjenjam trokrake na tim pačićima. Danas mi lupi nešto momački, izbije mi bubreg, troca zadnja izvinuta do kraja. VMC su pripremljene  :icon_thumright:

Kad smo već kod zamjene udica, koji modeli i veličine VMC-a se stavljaju kao zamjena.

Lomnica_city

Na sve od 6cm na dalje stavi #6 model 9622, na one od 9cm navise i broj, pa i 2 vece. Na dubokoroncima koji dosta zaranjaju nije lose da se stave 9632, mala razlika u bodjenju riba ali se manje kaci za dno takodje!!

Greys

Ja nabavio 9632 i mogu reć da su  :icon_salut: :icon_salut:

Miro

Gdje si nabavio. Nasao sam samo 9626 i 9649.

Lomnica_city

Uuuuu 9626 su UBICE, ali za soma i mladicu recimo, mislim na brojeve koji se kod nas najcesce nalaze, od 4 navise, ako naidjes na 6 uzmi obavezno!

šajzika

Bio neki dan u Mg servisu i gledao pacice. Sad mi krivo sto nisam ni jednog pazario.
Jel prodaje tko u Osijeku?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Stid da te bude sto nisi javio...mogao si i jedan cd da kupis  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"