Nosač sonde i sonara

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 11:23:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Da to sve lowrance sonde...njegova ako je kao ova na slici , svkako ce mu smetati taj kabel koji izlazi iz sonde jer bi ga morao motati pod devedeset...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Garofeeder

Citat: retfala  u Siječanj 06, 2021, 18:59:04
Moja je sonda isto okrenuta naopacke...vozim i 40km/h tako bez problema...kad putujem na dunav izvucem je iz vode...vrlo jednostavno..sigurno i brzo je postavljam

Ajd molim te uslikaj montazu ako ti se da, cisto da dobijem ideju kako je montirano i kako se skida...

retfala

Sutra cu otici do camca i sve uslikat...

Garofeeder

ALU-bel

Ja vas nista ne razumijem... napravio nosac za sondu namontirao vozim u ful gasu ... nista ne sprica .... meri dubinu pri toj brzini ... sve funkcionira savrseno ...

retfala

Ahahaha..ma nemoze nista mjerit..šprica...samo se moze vozit tom brzinom...kod mene ce isto isto JP...

mlb

Napravi si klizni nosač koji ide koji cm dublje kad sondiraš a kad voziš povučeš ga gore u sekundi i riješio si problem!!

ALU-bel

Citat: mlb  u Siječanj 06, 2021, 20:37:37
Napravi si klizni nosač koji ide koji cm dublje kad sondiraš a kad voziš povučeš ga gore u sekundi i riješio si problem!!
[/quote
Ja nista ne dizem u voznji ... kad se sretnemo pokazem ti montazu

ALU-bel

Citat: retfala  u Siječanj 06, 2021, 20:30:07
Ahahaha..ma nemoze nista mjerit..šprica...samo se moze vozit tom brzinom...kod mene ce isto isto JP...
Kod tebe nevalja zato sto je plsticni camac :stripii: :stripii: :stripii:

retfala

Necete me jos razbojnici nagovorit..moram vidjeti kako ce ovaj kabinaš ispast

ALU-bel

Citat: retfala  u Siječanj 06, 2021, 21:32:05
Necete me jos razbojnici nagovorit..moram vidjeti kako ce ovaj kabinaš ispast
Ma nema veze...promjenis camac da ti sonda valja... :stripii: :stripii: :stripii:

Garofeeder

Aaaa, vidim ja kud ovo vodi  :toothy9:

Garofeeder

Citat: maverick  u Siječanj 06, 2021, 19:02:03
Da to sve lowrance sonde...njegova ako je kao ova na slici , svkako ce mu smetati taj kabel koji izlazi iz sonde jer bi ga morao motati pod devedeset...

To je ta sonda, ne bi islo.

Citat: mlb  u Siječanj 06, 2021, 20:37:37

Probao sam. Za SI mi treba 4-5 mph, tu vec gadno ore kad ga spustim dovoljno da mu motor ne smeta, posebno uzvodno.

Tićo

Ima li gde da se kupi nosač sonara... Za montažu na čamac bez kabine... Ili ima li kakvih ideja, a da se ne vide kablovi od napajanja i sonde po čamcu🤔🤔🤔

šajzika

Npr.
Na panvalu sam imao s desne strane pvc cijev provuceno kroz bok u gornjoj zoni. Razlog je da  mozes struju ili gorivo drzat u pramcu.
Jel imas tako nesto mozda pa da provuces zice kroz to. Samo probusis gdje izlazi iz boka i ustekas. A ram mount za sonar imas svakakvih ako gledas kupovna rjesenja.
Audentes fortuna iuvat