Gdje je nestao čovjek

Autor maverick, Veljača 23, 2013, 22:00:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

:stripii: usvojeno jednoglasno..svejedno se neznam sluzit sa tim silnim mogucnostima..

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: retfala  u Listopad 20, 2020, 17:53:54
:stripii: usvojeno jednoglasno..svejedno se neznam sluzit sa tim silnim mogucnostima..

Na početku kad je forum nastajao...kad se stvarao uvijek sam se ujutro budio i gledao da ti ili rj niste stisli neko krivo dugme i sve obrisali  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Ma brisi me... Šalio sam se... :stripii:

Zadovoljstvo mi je ucestvovati kao neutralan, ništa “titule”... :stripii:
Ja pravim druženje kad se stvore uslovi :hi:

Ervin

Normalno je da se postava menja, dođe do "zamora materijala", pa jedan deo ekipe nestane, a drugi dođu. Neki odu sami, a neke moraš prislino odstraniti. Mada imam utisak da je ovde mali deo onih koji su morali biti uklonjeni. Verujem da je to zbog činjenice da se kreiranju ovog foruma pristupilo sa dosta pažnje, a i  vidi se da ima dušu, što ne može veštački da se stvori. Samo iskren pristup vodi ka tome...
Evolucija foruma je takva, takav im je životni ciklus.
Mnogo toga sam na svojoj koži osetio. Par ljudi ovde zna o čemu pričam, poglavica sigurno zna...

No, ono što je sigurno najbolje i ostaje dugo, su poznanstva i prijateljstva koja se posredstvom foruma ostvare uživo. Ovo preko monitora je prilično sterilno i brzo može da padne u zaborav (u većini slučajeva), ali kad čoveka upoznaš uživo, tada mnogo bolje znaš na čemu si!

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

maverick

I ja i forum smo presli neke faze...da sam na početku znao da ce ovo otici u neku širinu i konstantnost, mozda bih neke stvari postavio drukcije. Kroz tih par godina se i pogrijesilo...neki ljudi su napustili forum i mojom greskom, ali jbg učili smo jedni od drugih...Pravila su postojala drugje , a tu smo probali staviti neka druga ,opustenija...Uglavnom...ovaj virtualni svijet pocesto me opusti vise nego neki drugi nacin od prije. Neke situacije mi daju vise elana i volje...ono ...sredjujes čamac pa imas s kim podjeliti...jbg...ne mozes o tome sa zenom  :stripii: :stripii:
Nekad tu pokupim volju za otici na pecanje...uglavnom...tu smo...igramo se

pajdo77

Dugo ne ma ni Pluta. Nije brbljav ali se uvijek javljao sa lijepim slikama ulova. Vidim slike objavljuje i na nekom forumu susjedne nam države. Hebote,pa nas nitko više ne voli  :stripii:

smudjoslav

...Gde je Jovicabor...I njegov kayak sa sve zapisima sa Dunava... :eek:

maverick

Jovica je tu samo mu je sad nick Ivan Borojević

smudjoslav

Sta ti je EU...Za cas posla od Jovice postanes Ivica... :stripii:

retfala

Nema to veze sa EU...to je njegova odluka...

maverick

Svojevremno kupim psa iz Usa...potomak nekog Mavericka...U to vrijeme mi ukradu motor i odlucim se registrirati na par foruma da vidim ima li sličnih iskustava...i jbg...prvo mi taj ker padne napamet i tako se nazovem...Kasnije, kad su me neki počeli prepoznavati pod tim imenom, bilo mi glupo reci da sam si dao ime po keru pa odem i dam 5 stoja i kupim pumpericu Maverick...kao furam se na takve stvari pa od tuda taj nick  :stripii: :stripii: Tko zna kako je i Jovica birao nick u to vrijeme

miha

Maverick je izraz koji u engleskom jeziku označava individualca, nonkonformista, buntovnika i općenito osobu koja se odbija podvrgavati društvenim pravilima. Potiče od prezimena Samuela Mavericka, teksaškog rančera koji je odbijao žigosati vlastitu stoku. Ispočetka se koristio za nežigosane životinje odbjegle ili odlutale iz krda.

maverick

A vidi...ima i lijepih objašnjenja...samo ja sam podjelio onako kako je bilo  :stripii: Mada od sad se drzim ove Mihine priče  :stripii: Zadnjih par postova ce uskoro biti obrisano  :stripii:

ljuska

prevedeno na naše to bi bio bik koji hoda po selu obilazi birtije i tuče se sa murjom  :stripii: :stripii: