Galerija Štuka Varalica 2025

Autor maverick, Siječanj 01, 2025, 22:47:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Meni lično najdraži ulov zadnjih par godina... Dunavska lepotica...

MaXimus Satori 9-40g, elpi prime 10 cm bez sajle, stela fk4000m, 1 pe struna!

Januarska... Poremetio sam je ali otplivala!

Luka B.

ivic0102

Jezero Halaševo, Baranja. Tek sam počeo spinati i zanima me gdje Baranji se nalaze kapitalne štuke od 100+ cm. Preferiram c&r ribolov tako da je neko privatno jezero negdje u okolici, slobodno javite.

ljuska

Varaličarim više godina nego što si ti star i uhvatio sam samo tri štuke +100 cm možda sam loš špiner ili jednostavno nisam imao sreće da se negdje u baranji mogu loviti takve ribe ja bi prvi bio tamo a mislim da ne bi bilo  gužve ni na dunavu a možda nisam samo dobro informiran

ivic0102

Citat: ljuska  u Travanj 25, 2025, 14:10:34 Varaličarim više godina nego što si ti star i uhvatio sam samo tri štuke +100 cm možda sam loš špiner ili jednostavno nisam imao sreće da se negdje u baranji mogu loviti takve ribe ja bi prvi bio tamo a mislim da ne bi bilo  gužve ni na dunavu a možda nisam samo dobro informiran

mislim općenito koja su mjesta gdje se spina?

tutnja

Konačno i jedan dostojan protivnik, zanimljiva borba ali bez trunke neizvjesnosti
Krivac opet effzett 22 silver..

Sent from my LG-V60 using Tapatalk

SMT

Moj drugar Nidza Pavlovic, strastveni lovac i vrhunski ribolovac, pre svega sjajan momak... Prati nas ovde na forumu...

Štuka 7 kg i 90 cm na gumu, dunavska lepotica... Pribor, graphiteleader Aspro 16-56, stella fk 4000...

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tutnja

Što veći effzett, manja štuka
FZ 30g i Black Arrow 20g

tutnja

Sitna ali dinamitna
Predivna borba, full kondicija, vidi se da ide jesen..
Tsurinoyin Merlin 3000M položio test, kočnica radi i više nego pristojno.