Da se prisjetimo

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 12:41:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Sjecam se kao danas  ;D radilo se vise na čamcu za utrku, nego u firmi....minus temperatura...gledatelji...bas je bila fora...pogotovo sto sam pobjedio  ;D ;D

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ma bilo je za dlaku, mogao je i Tony pobijediti :)
Tu je brate odmah iza panja

maverick

u velikim utrkama dlaka su uvijek najbitnije  :)
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

događaj koji se željno iščekivao i prepričavao ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

kićo

maverick

moraces nas nauciti kako ubaciti mjuzu u video...

zrinkoos

a sta se to pusi kod tohatsua??? to tak mora??? ;D

maverick

a nije se stedilo...gorivo 105 oktana...raznorazni aditivi...camac olakasan do kraja...stalno u visokim obrtajima..to malo im je bilo jako tesko

Darko

TonyC je vozio bez gaća da bude što lakši
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

TonyC

;D  ;D  ;D  ;D  Ðavla sam ja svog vozio !
Nakraju mi je lopov priznao kojim se sve smicalicama služio da pobjedi "Belu pticu " 
I kad je sve napravio , skontao je da je brži samo na kratkim stazama , a a a a  a a a  :P   ;D

maverick

camac do 5 metara i 15 ks...otvoren za tu klasu
kabinas...otvoren za sve ostale ...
znaci slobodan sam ako ima koji levat da se zaleti pa da ga osisam za janje  ::) ::)

Slaven

Dok se ne desi nekakvo novo druženje ili kakva trka, btv koja i mene kopka, evo da se još malo prisjetimo.

TonyC

Kolega Maverick  :o    Znači kost je bačena !!!  8)

Slaven

cava nemoj palit bez veze, di sam ja još, možda na prolječe 8)