okuma c3-40

Autor dus, Veljača 25, 2013, 15:39:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

onda mi naruci novi..ne zelim da maler ima posla s mojim priborom  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

samo se ti smij, ali ja sam ozbiljan  :thumbsup:  :toothy12:

Darko

maruči ti drugi , izgleda da ćeš sa štapom proć kao i sa nosačima štapova :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

retfala

na šupi su mi obješena  malo vrata , a štapić ispao kao bombona da ih podkajlam :toothy12:

maverick

Bio na sat vremena s kolegom tonyc da isprobamo na sta liči taj stapek  :toothy12: pošto imam maniju da u šoški nemam ni jedan štap koji na prvom pecanju ulovio ribu...otpuca nam tobika od 23 i nesto sitno...tonyc je dio i snimio pa bude okacio kad dodje doma

Greys

E to se zove testiranje štapa, bravo Maverick  :icon_thumright:

maverick

Žao mi sto sam kolegi toktiz malo uprljao čamac  :icon_biggrin: ali valjda se nece ljutiti ...a štapek je ok...savio se jadan ...mislio sam da ce ringlici napolje izaci...ali ostao je u komadu...a debeli uzeo jig regularno..

TonyC

Evo stiže i video !

Greys

Bravo dečki, odlična zezancija, i na kraju, Maverick, dobro da si uvatio nešto na štap na prvom izlasku, jer bi ga sutra već netko drugi morao kupit  :icon_biggrin:

dus

hahaa haaaaaa !!!!!!!!!!! svaka čast !    Znači mali štap nevalja   :hello2: :hello2: :hello2:
mario el ima dosta snage ?

maverick

Odradio sam prednjom polovinom...moze jos toliko... :thumbsup: na početku sam i trčao po čamcu s njim..pa kao avion štapić..radi glave od 6 gr pa do 25..detekcija savrsena  :thumbsup:

Kugla

Susjed kad je punac okupio ekipu sa kartanja i ostalih zahebancija i kad su vidjeli mrcinu muk, heheh neki nikad nisu vidjeli tako nešto. Ekipa se uredno zahvaljuje i najavljuje revanš, već če nešto smisliti kažu za takvog pecaroša kao ti. :occasion14:

dus

to mi je drago čut da valja štap! da nepričaš poslje dus me nagovorio !  ovo,ono !  ha ha odlično!

ili je to zato što ga je retvala i rt prvi držao u ruci!

maverick

Što reče dus, malo smo se narugali s okumom... :icon_biggrin: poslao sam im video..kaze za desetak dana od predstvanika iz Hr ocekujem poklon... :toothy12: