okuma c3-40

Autor dus, Veljača 25, 2013, 15:39:57

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dus

okuma c3-40 spin verzija, MH  7` 10-20 lb.    jednodjelni štap izuzetno lagan, posebno brz sa rezervom snage,koristim ga za muvanje i jig  glavama 5-25gr. komotno i teže glave!
šta vi kažete?

https://www.okumafishing.com/product/view/rods/tournament-bass/c3-40x
http://topfishing.hr/proizvod/%C5%A1tapovi/concept-c3-spin/284

alexdja

Ja samo mogu da kažem da izgleda mnogo dobro! :thumbsup:

Ali kod nas ih nema uopšte, ne znam zašto... :icon_scratch:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Odusevio se kad sam ga uzeo u ruku...opasan proizvod...imam osjecaj da ce populacija smudja biti u velikom problemu  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

već sam se zatebe bio zabrinio , dugo nisi ništa bio kupio :alas: , po meni malo prekrut štap za djig , ali tebi takav i treba za muvanje , jedino mi nepraktičan za transport :BangHead:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

maverick

nije prekrut vec brz...a prebrzog nema... :icon_biggrin: samo taman ..a jedino je malo s transportom...ali kupis veci auto i rijesio si problem
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

pa znaš kako smo prije sa bambusima išli pecat :icon_biggrin:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

MIKA

imo sam ga u ruci, odlican stap :thumbsup:
pitam se dali ima kakva tuba za transport u toj duzini  :icon_scratch:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

maverick

a ne znam bas....ali stavio sam ga na spisak stvari za kupovinu za slijedeci mjesec  :icon_biggrin:

dus

sva sreća da vozim opel combo, taj auto se ubio za pecanje! transport nije problem!  probao sam ga stavit i u ženinu korsu   :talk:  stane   :enjoying:

ima i spužvenu futrolu i plastičnu! moš ga bacat  :headbang:

dus

štap je bio dva puta na vodi i ima 7 riba  ! ha ha šta više reć!   :toothy9:

TonyC

Hahahaha , pa nije opasan štap več ti ! ! ! ! ! !       
Tebi za pecanje treba dat štap od metle i rolu TP 3000 i zvat japance da vide mašineriju na djelu  :toothy9:

Kugla

Citat: TonyC  u Ožujak 03, 2013, 11:55:30
Hahahaha , pa nije opasan štap več ti ! ! ! ! ! !       
Tebi za pecanje treba dat štap od metle i rolu TP 3000 i zvat japance da vide mašineriju na djelu  :toothy9:
Bravo Tony odavno pričam da nije sve u priboru već u spoju pribora i ribolovca.

TonyC

Bio kod kuma da vidim tu okumu , štap na suho mi se sviđa , oštar , lagan , ima finu kičmu na suho , naravno bez vode nema pravog odgovora !
Minus mu ide što je jednodjelni i kratka drška pa voli kliznuti .

Interesantan svakako !  :icon_thumright:

maverick

i danas mi dus kaze da ih nema vise na trzistu

Darko

http://topfishing.hr/proizvod/%C5%A1tapovi/concept-c3-spin/284

tu ga je dus uzeo i na stranici još stoji u ponudi , a što se tiče štapa onaj prvi je bio slomljen vrh koji sam ja probao , maverick ti si probao novi , o razlici ta dva će najbolje dus napisati više
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.