Osijek-Mura-Osijek

Autor maverick, Lipanj 02, 2025, 22:23:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Za sad smo svi zdravi..pa ako tako ostane do petka startamo uzvodno...idemo propiriti tri yamahe. Ovih dana smo nešto imali rijetkih zdravstvenih problema  :stripii: mislim na neke druge članove ekspedicije  :stripii:  Za sad ide najbolje I pripreme krecu. Plan nam je da prvog dana odemo do usća Mure u Dravu što nam je nekih 200 plus kilometara uzvodno..tamo kampiramo a povratak bi bio dva dana...Ako se tko nalazi putem na pecanju neka se javi...imati cemo nešto mrzlog pelinkovca...a ostalo kako bude . Sad nešto računamo koliko da povezemo goriva... :stripii: Meni I Denisu po 100 a Ante bi mogao s nešto manje...dobro bi nam dosla I informacija di ima neka pumpa blizu ako smo se preracunali  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Proverite vi to kampovanje.. ovo ono.. kolika je kazna i tako to.. a goriva za 450km .. bitno da 100L izdrži do tamo.. nazad može i vertikala na drift..

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

A danas smo spustili čamce...idemo pa di stignemo...nismo baš nešto zacrtala...nosimo 300 litara pa di stignemo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dukson

Sretan put, sjajna avanturica!
Nadam se da je u kompletu i koja rezervna elisa :) Cuvajte se ukopanih ves masina :)

maverick

Pa da...vozicemo se na aluminijskim elisama a nosimo i rezervne. Vodostaj je nizak...ali ujedno lijep i opasan...Prosli put smo isli na upola kraci put ali po visokoj vodi pa je bilo lakse...Cilj jeste usce Mure ali idemo dok uzivamo...a ne dokle moramo...Mogli smo otici i do Dunava na pecanje ali to mozemo svaki vikend ili se bar tjesimo  :stripii:

pajdo77

Lako za Dravu nego vi pazite preko ceste kad budete išli na dopunu Pekinkovca. Toga me najviše strah :stripii:

maverick

Danas smo jos uvjereni sto posto da idemo  :stripii:  a nitko nista ne pije...samo čaj i terapija...kao ono prikuplja se snaga  :stripii:

maverick

maverick

Krenili malo poslije osam...prolazimo kroz Valpovo...prve procjene kažu goriva će biti dosta...faliće pelinkovca  :toothy9:

turbler

Vodostaj vam je idealan za plovidbu, povišen i stabilan (Botovo 170cm), tak da po onom najgorem terenu cca 200toti km (gdi ja lovim) budete prošli bez problema. Ja bi trebao biti u Nedjelju na vodi sa čamcem pa se možda i sretnemo, a ako vam nešt slučajno zatreba u povratku, javite pa riješimo

maverick

Odlicno...blizu smo Sopja...vozikanje....pelinkovac...i tak

maverick

Nekako smo stigli...bome je to komad puta. Ima tu stotinu nekih prepreka. Dobar dio iznad Terezinog Polja je dubine ispod jednog metra...vozili skoro cijeli dan...Punih 7 sati vožnje i par pauza na zanimljivim mjestima

maverick

maverick

Našli roštilj...sad će vecera ako Ante ne zakaže :stripii:

maverick