BIG FOOT BY KUGLA

Autor Kugla, Srpanj 17, 2026, 22:57:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Ma sve ok samo opušteno, isporuka je za nas savim ok, sve je po dogovoru, za sada svi klijenti zadovoljni.
Što se tiće kvalitete i to je ok jer ipak mi smo u EU pa i neki certifikati i standardi se poštuju. Vjerujem d aće tako biti i dalje.

feco

Kugla cestitam svom snagom na tom zmaju i zelim puno lijepih trenutaka na vodi  :occasion14:
POLAKO I BEZ VEZE

Kugla

Citat: feco  u Srpanj 27, 2026, 14:03:00 Kugla cestitam svom snagom na tom zmaju i zelim puno lijepih trenutaka na vodi  :occasion14:
Feco hvala ti na lijepim željama, evo za srijedu planiramo spustiti ga u vodu pa malo testirati, kad god ti je zgodno javi se naiđi na hladno piće i vožnju  :occasion14:

Kugla

Evo i prvo paljenje Parsun F60 FEL-T-EFI, zadovoljni, sad još par detalaj oko struje i spuštanje u vodu pa malo testiranje.

maverick

Kad smo krenili u ovu avanturu imao sam 89 kg...jutros 85...a samo tjedan dana slazemo taj camac  :stripii: U srijrdu plovimo...sta bude gotovo bude...sta ne bude ...ja vikend necu ziv docekati ...ubi i mene i Luku..de tu zavrni ovo de tamo ono... :stripii:  Salu na stranu...lijepi trenutci...novo plovilo ..svaki vijak novi , svaka kap silikona na svom mjestu..svaki detalj po onom tko ce ga voziti. Ni ne slikam...stid me...sutra stize cetvrti volan  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

E da bliži se spuštanje u vodu što me posebno veseli, još moram kupiti pjenušac da ga krstimo. Sin Luka ne može dočekati da ga spustimo u vodu kao ni ja. Volani, e to je posebna priča, imam zabranu naručivanja više koje kakvih sitnica  :uf:  al kad veseli ne mogu si pomoći. Ostalo je i viška, ne daju mi da stavim one držače za čaše  :stripii: al strpati ću ih negdje, nisam još uspio riješiti držače za štapove u trensportu i za pecanje al to ćemo kasnije. E susjed danas još i one šablone, tepih, naljepnice ajme hoćemo li stići sve to do spuštanja :sha: Tebi svakako hvala na svom uloženom trudu, sad još nabaviti one papkare pa ih okrenuti i to je to.  :occasion14:

maverick

Dacu si za pravo da stavim video prije Kugle...u principu me nesto opet slomio zubar pa posto moram pauzirati par dana od posla čamac je zavrsio u vodi na razradjivanju motora a neke sitnice cemo zavrsiti naknadno. Ovako na prvu..bez stelovanja...bez izmjene elise..s orginal aluminijskom koja je dosla uz motor ide nesto sitno preko 60 na 6 milja okretaja..od 0-60 ide za manje od 8 sekundi...za ispadanje iz camca ako se ne drzis dobro
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jao ja još ne mogu sebi doći od dojmova, kad smo se provozali više ne znam gdje da se držim, pa to leti, samo d ami ozdraviš pa da posložimo i detalje i to je to. Evo i sina taj se ne boji ni malo

Kugla

I danas malo na kupanje i isprobavanje što može bolje, iako i ovako je sve top.

upload obiteljskih fotografija

Kugla

Puno upita jel prodajem čamac, pa evo može i prodaja
"Izložbeni primjerak, registriran krajem srpnja 2026., korišten isključivo za prezentaciju i probne vožnje."
VOŽEN NEKOLIKO PUTA, MOTOR 5 SATI RADA
CIJENA NOVOG MODELA S OVOM OPREMOM 14.900 EURA, OVAJ IZLOŽBENI PRIMJERAK 14.000 EURA, preuzimanje odmah, inače se čamac čeka 60 dana.
OPREMA
Upravljačka konzola
Sjedalica s preklopnim naslonom
Bimini tenda
Originalni jastuci za pramac i krmu
Samoprazneći kokpit
Duplo dno sa zračnim komorama
Zasebno spremište za sidro
Inox bitve
Inox rukohvati
Dodatne ušice/bolcne
Navigacijska svjetla
Panel s 5 prekidača i USB utičnicom
Sirena
Cerada za upravljačku konzolu i sjedalicu
Glavna električna sklopka
Ozračnici
Inox bravice
Tri spremišna prostora – prednji, stražnji i ispod sjedalice
Dodatna klupa za sjedenje naprijed.
Lokoti 3 kom za morske uvjete, jedan ključ za sve.
Mrežice za odlaganje mobitela, pića i ostalih sitnica
MOTOR – PARSUN F60 FEL-T-EFI
Snaga: 60 KS
Radni obujam: 996 cm³
4-cilindarski, 4-taktni motor
EFI – elektroničko ubrizgavanje goriva
Daljinske komande
Električno pokretanje
Power Trim & Tilt – elektrohidraulično podizanje i podešavanje nagiba motora
Daljinsko upravljanje
Mjerač broja okretaja motora
Mjerač kuta nagiba i trima motora
Mogućnost ugradnje virtualnog kokpita, Kupcu na poklon s-deck u plavoj boji koji može sam zalijepiti prema svojoj želji.

I jedan video