BIG FOOT BY KUGLA

Autor Kugla, Srpanj 17, 2026, 22:57:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Evo da se pohvalim stigao i moj Big foot, sad ga susjed slaže, na njega ide Parsun 60 efi, ima i dosta dodatne opreme na fotkama nije još sve ali evo za početak nekoliko fotki.

ossa

Lep čamac , a i motor. Mislio sam da mora jack plate za te velike motore na tabanašu pogotovo.
Naidju krize, drukcije grize...

Kugla

Kaže glavni i odgovorni  :red_indian: da neće trebati, a bude li trebalo, lako ga izvadimo i namontiramo.
Usput evo pomalo napredujemo

pajdo77

Lijepo to izgleda. Zanima me imaš li dovoljno komocije unutar čamca kad je ta konzola unutra? Slikaj iznutra da vidimo ako ti nije problem.

Kugla

Pajdo ima mjesta akoliko hoćeš, slikati ću nije problem i staviti slike, a kad bude gotov možeš doći na ladni pelin pa se i sam uvjeriti. Danas bio jedan kupac 190 cm visine došao da vidi ušao u čamac i kaže izuzetno komotno gdje god da se okrene, sjende i sl.

pajdo77

Ma sve pet moj Kugla nego gledam te plastične u koje su stavili konzole pa pojela pola čamca. Big fut je većih dimenzija pa sa konzolom u njemu ne bi trebalo nedostajati prostora. Zato pitam jel imaš slike unutrašnjosti.

maverick

Znaci vode vidili nisu..a vec rade update...moderniji volan...bitve..torbice...rasvjeta...ako ovako nastave..prvu vodu budu vidili na jesen  :stripii:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Jao pa kad si nas to uslikao, samo da ti kažem opet sam nešto gledao i naručio  :hello2:  :clap2:
Ja kontam za vikend najkasnije početak sljedečeg tjedna da plovimo

flutikazon

Samo da ne bude ko u Maratoncima, kad Bili Piton viče Topalovićima: "U januaru ste rekli lova u aprilu, od tog obećanja je prošlo godinu dana." :occasion14:

Kugla

Citat: flutikazon  u Srpanj 24, 2026, 10:04:25 Samo da ne bude ko u Maratoncima, kad Bili Piton viče Topalovićima: "U januaru ste rekli lova u aprilu, od tog obećanja je prošlo godinu dana." :occasion14:
Ne znam na šta aludiraš, ja u poslovanju s njima nemam nikakav problem

DIDAPATAK

...kugla čestitam situaciju  :occasion14:
   :baba:

Kugla

Danas malo šarafali, više Marijo i moj sin, ipak sam ja ušao u neke godine kad mi je sve teže, al mora netko i nadgledati.

flutikazon

Citat: Kugla  u Srpanj 24, 2026, 20:32:44
Citat: flutikazon  u Srpanj 24, 2026, 10:04:25 Samo da ne bude ko u Maratoncima, kad Bili Piton viče Topalovićima: "U januaru ste rekli lova u aprilu, od tog obećanja je prošlo godinu dana." :occasion14:
Ne znam na šta aludiraš, ja u poslovanju s njima nemam nikakav problem
Na početak plovidbe. Šaljiv citat,da ne bude od "iduće nedelje" godina dana, nadovezujući se i na ono što je maveric pisao.
Ništa zlonamerno, ako je bilo neumesno izvinjavam se