L U R E T I N A U T I K A

Autor maverick, Kolovoz 14, 2026, 10:49:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

U zadnjih par mjeseci se izdogađalo bas dosta toga po pitanju nautike. Ja i Kugla smo počeli suradnju, prvo stidljivo s Parsunom koji se godinama kod nas prodaje kao kineski brand. Davno prije sam ga prodavao sam a poslije se zaredala jedna cijela mala flota likova koji su pokušali.

Nedostajao je ozbiljan predstavnik, servis, tehnička podrška a prije svega i netko tko osim sto ponesto razumije i voli ovu tematiku. Tako da nakon kratkog vremena smo ušli u top tri prodajna predstavnika

Istovremeno smo uvezli par čamaca , odlučili se na Big Foot jer smo nasli ekipu koja je bila spremna dati nesto vise nego je u tom trenu moguće. Odluicili da ce čamaci ici na EU trziste, imati jedan kvalitet po kojem su ovi čamaci i bili prije poznati...Danas smo i tu u vrlo kratkom vremenu postali eksluzivni zastupnici za nase trziste...Suradnja uskoro ide na jos veci nivo tako da ce na ovom polju uskoro biti nekih bitnih promjena i noviteta pa pratimo razvoj situacije zajedno.

Nadalje smo uspjeli uci u partnerski odnos sa Honda Marine i postati prodajni predstavnik i servis za Honda vanbrodske motore i cjelokupni njihov asortiman. To nam je bio veliki vjetar u leđa i kroz ovih tridesetak godina koliko sam u ovoj priči jedna od najozbiljnijih uloga.

U ponudi imamo i sve ono sto je vezano za nautiku od potrosnih materijala do rezervnih dijelova. Za sad cemo u ovoj temi s vremena na vrijeme staviti pokoju sitnicu koju sam osobno isprobao, namontirao i za koju smatram da se doista isplati imati. Bit ce i pokoji snimak...neki ozbiljniji...neki naravno ne ozbiljniji.... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

Sve pohvale ...

Ovako je nešto trebalo u ovom dijelu Slavonije koja ima Dravu, Dunav i Savu.
.

:hi:  :occasion14:

Kugla

Dravski hvala na lijepim riječima.
Evo ponosni vlasnici preuzeli svoj novi komplet BIG FOOT + HONDA BF 40/60. Želim im puno lijepih trenutaka u plovidbi Dunavom.

Garofeeder

Svaka cast, mislim da ce biti pun pogodak, nesto sto fali  :notworthy:

maverick

U ponudi imamo Vesta  prikolice , jedan od vodećih proizvođača koji svoje proizvode oprema provjerenom njemačkom kvalitetom poznate firme "Knott" i firme "SPP" a instalacije i rasvjeta su austrijski brand "Aspock" . Modeli za naša plovila , do nosivosti 750 i 1000 kg imaju zadnje "kipajuće" valjke sto je u ovim niskim vodostajima više nego poželjno jer nije potreban potpuni zaron prikolice u vodu da bi se čamac spustio ili podigao 

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

Bravo, želim vam puno sreće!  :occasion14:

DIDAPATAK

Kugla

Evo kako je Marijo rekao povremeno ćemo našto objaviti pa evo narednih 2 tjedna akcija Parsun
PARSUN F20 kratka noga 2.400,00 eura, duga noga 2.470,00 eura, U akciji i mali 2,6 ks duga 740,00 eura ili kratka noga 700,00 eura, ljudi uzimaju ove male za jezera i ribnjake ili kao pomočni motor. Svi motori na stanju u cijeni nulti servis.

maverick

Opcija virtualnog kokpita na Parsunima od 40 do 115 ks. Moze se koristiti na mobitelu..tabletu...puno vise podataka nego Nmea 2000, ujedno i diiagnosticki alat

Kugla

Ja sam ugodno iznenađen, što znači ide na čamac.  :occasion14:

Kugla

Pred kraj sezone još jedna akcija HONDA BF40/60 E LRTW još jedna na stanju po akcijskoj cijeni 6.365,00 eura.

Isto tako PARSUN F40 FEL-T-EFI 4.950,00 eura

I PARSUN F60 FEL-T-EFI 5.600,00 eura