Debeli preko 80

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 13:47:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Brat je stidljiv, cuti, slusa, nista ne pise...

Reseta ih i pusta sve!

Mi o ribolovu malo i pricamo,to nam je na ne znam kojem mestu... Ali jedan  od boljih pecarosa koje znam!

SMT

8-9 kg, procena... Nije ni vazno, lep je!
87 cm

Aspro 15-50, TP 4000 pg, 1 pe Varivas, glavOnjara 15g...

Otplivao!

crni74

Citat: SMT  u Veljača 08, 2025, 13:52:01 8-9 kg, procena... Nije ni vazno, lep je!
87 cm

Aspro 15-50, TP 4000 pg, 1 pe Varivas, glavOnjara 15g...

Otplivao!

Koja zvjer! :notworthy:

Slaven

Ma veselje je to, malo žešće.  :notworthy:

mlb

Evo taman pred ispis 92cm

Garofeeder

Danas po sunjari, Severo 15-60, Daiwa Exist 22 G LT 4000 D, Varivas 1.5, 0.35 fluorcarbon, glavica 10 g 2/0 i 7 cm gumica s Temua. 11 kg, 103 cm.

Edit:
Mlijec jos u njemu... Mala voda u travnju i svibnju...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

oto

Garofeeder

Kod pribora je bila vaznija osjetljivost i preciznost nego snaga. Okacio se ko najlon kesa, tek nakon par metara skuzim da ipak pumpa ali i da je ogromno. Skroz otpustim kocnicu, ostavim sidro i nakon 10-15 minuta izvedem ga iz vode ko kravu iz stale, borba 0.

Zakacio se za rub usnice, udica ispala u meredovu, on posve miran. Da sam imalo forsirao ili s neosjetljivijim stapom izvadio bih prazan jig i ne bih bio bas siguran je li to gore bila riba.

oto

98cm F13
80 i kusur Luckyns 8 FG

ossa

Brt OTO ovaj na rapalu je moj san.  :hello2:  :hello2:  :hello2:
Naidju krize, drukcije grize...

ossa

Molim te napisi koju rec o ulovu, s obzirom da je nesvakidašnji... kada budes stigao.
Naidju krize, drukcije grize...

oto

Klasična dravska priča. Na otpuštanje. Udario na 70m. Dva puta sa polovicom tijela iskočio iz vode tresući glavom. Borba za pamćenje.

dravski pecaros

Sve mi je jasno ali kako u tim čizmama u sred ljeta možeš biti🤔

Ja bi prokuhao 🤣😃

oto

Probaj stajat 2sata u vodi na sprudu u pola noći. Biti će ti jasno.