Debeli preko 80

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 13:47:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

oto

flutikazon

Kako lovite "na otpustanje"? Nizvodni zabacaj, voda nosi vobler, posle paralela u povlacenju?

maverick

Da...lakše je iz camca...otpustis..50..150 metara
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

flutikazon

Deluje prosto i jednostavno. Probavao sam slican pristup, ali ne sa toliko velikim otpustanjem. Kolko da zavrsim pljugu ili povucem par dimova. Moram probati sa duzim. Imam neka mesta gde je to izvodljivo i sa obale

ljuska

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

urtelja

Evo ih i moji od 80,80,80 i 82, faker 10, simulatir 11.5, swifty 11 i black minnor 140, sve u zadnjih mesec i po dana

Pozdrav Dunavsko-Dravskim kolegama!

DJ17

BRAVOOO!Koja je voda u pitanju, bilo bi mi drago da je Dunav?! Posebno me raduje sto ti uglavno krupniju ribu pustas... :notworthy:

urtelja

Nije Dunav, za tamo jos nemam vremena, ali se nadam da ce uskoro biti i toga cesce, jer za krupnog smudja, bolje vode nema. Ovo je mala pritoka Tise kod mene u Madjarskoj, Körös, i ove godine su matice stigle u nju bas bas kasno, tek u kasnom novembru. Da, ribe od preko 3kg pustam, tako su i ove odperjale.

urtelja

Izgleda da mi je ovaj forum doneo srecu, evo ga jos jedan, pravo debeli za galeriju, 83 cm i 6.8 kg. Ovih dana ispitujem podnevni cug, i za promenu je lepo i jasno videti i reku i vodu i okolinu... ;D

urtelja

Evo je još jedna, valjda mi najdeblja ikada. 87 cm i 8,7kg. Simulator 115 na 5g glavi, a bez noći nema radosti  :bye:

SMT