Koliko đigova potrošite u sezoni zimskog smuđolova?

Autor TOMO, Ožujak 04, 2013, 21:07:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ne zelim više ni razmisljati o tome a kamoli zbrajati
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

ne zbrajam ni ja , ionako imam svega za još 2 sezone da ništa ni nekupim , ali čisto informativno da se zna  :icon_thumright:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mossi

Ne sabiram, ali ne kidam previše.
Kad se približim 10 kidanja, tad obično ni ne lovim. Idem kući.
Kad lovim - ne kidam.  :thumbsup:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Tićo

Citat: maverick  u Prosinac 12, 2013, 20:59:53
Ne zelim više ni razmisljati o tome a kamoli zbrajati

Nečudi me zašto ne želiš da brojiš više, puno je to love zakačeno o panj  :toothy12:

tole

meni baš obratno...kad ne kidam ni ne lovim

recimo da po izlasku odradim 10tak pozicija, od toga 5 poznatih na kojima otkinem možda jednog ili dva, a ona druga polovica zna ponekad zabolit....u posljednje vrijeme počeo malo više koristit neke flexi glave pa se kidanje malo smanjilo, ali je još uvjek puuuuno

kawasaki

Brzi od Bolena.

Tićo

Kidanje je i sastavni deo Jiga, ja mislim ko ne kida da taj i ne lovi.

mossi

Kad lovim obično sam 150% skoncetrisan.
Kidam malo il nimalo. Realizacija 99%.
Čim krene kidanje... zaboravi..  :BangHead:

MIKA

nekad me posere da ostavim 5 komada u danu a nekad u 5 min  :icon_biggrin:
Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D

Greys

Nebrojim više ta kidanja, jednostavno sam si zacrto da si uzmem pokoju gumu novu, na mjesećnoj bazi, kopče kada ih imam ispod 100komada vata me panika, špage palim dosta.

Tićo

To isto kaže i moj kolega kad padnem ispod 1000 udica hvata me panika.  :toothy12:

kawasaki

Brzi od Bolena.

maverick

Ma ima panjeva gdje u svakom drugom izlasku zakacim neki svoj jig od prije  :icon_biggrin: tad znam da taj panj izgleda kao da mu je svaki dan Božić  :toothy12:

MIKA

Čovjek se rodio umoran, a živi da bi se odmorio :D