Koliko đigova potrošite u sezoni zimskog smuđolova?

Autor TOMO, Ožujak 04, 2013, 21:07:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TOMO

Evo jedne teme pošto ja i kolega (KUŠTRO) potrošimo oko 160- kom svaki po sezoni zanima me koliko ostali troše ili ti ostavljaju u sezoni?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

nisam nikad računao koliko , ali ugrubo oko 150 kom
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Greys

Dunave Dunave ... ko meeeeeega kinesko božićno drvce taj Dunav  :icon_biggrin:

dravski pecaros

IVEK 85

odkad stavljam durex puno manje gubim,a realizacija ista za sada,al nije mi žao 42 lipe udica sam si odlijem,tak da nisam u nekom prevelikom deficitu!

TOMO

maverick

nisam se zabunio...pecam cijele godine...po panjevima...nikad na istom, puno se krecem puno istrazujem...eto ti ga ...u konacnici bude nesto manje ali ne puno od te cifre...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Šta je olova u našim rijekama, bemti smeta li to ribi?

Greys

Lomnica_city

Citat: Greys  u Ožujak 04, 2013, 21:27:57
Dunave Dunave ... ko meeeeeega kinesko božićno drvce taj Dunav  :icon_biggrin:
Interensantno da ja na taj Dunav idem na teren gde je potopljeno jedno nekadasnje selo, i nikad ne ostavim dvocifren broj dzigova dnevno, dok sam na mojim terenima na jezeru znao da ostavim i dvocifrene kolicine, kad me krene a zivci mi kratki, stencuga na stencugu, a "poznat" mi teren...
Nisam nikad brojao, ali recimo da na 80-100 izlazaka na dzig (skoro sve na smudja, malo na soma), ostavim sigurno jedno 300-400 komada!

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

a nije bas toliko, ali racunas oko 4 kune...nesto dobijem od sponzora  :icon_biggrin: nesto kupim u srb, nesto preko e baya...sve u svemu puno....