Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Molim obojicu da mi dostave sliku i podatke o punicu. Koliko je prešla, kad ističe registracija, kad je bio zadnji servis i jel imaju čamac. :be happy: :be happy: :be happy:

Greys

Rašo, gadno bi nahežio  :icon_biggrin:

sandra

ah..nikad neznas kakva je punica.. :icon_scratch:
stara koka..dobra koka :icon_biggrin:

maverick

Znate vi pricu kad se rašo napalio na punicu od rj  :toothy12:  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

E jbš mi sve, pretvaram se u uho  :icon_biggrin:

raso

Indijanac, smanji priču ili ljepim slike kulinarskog umijeća :be happy: :be happy: :be happy:

Greys

Hahahhaah, pa ovo je vrištanje. Looooožnjava  :toothy12:

Kugla

Vidim admini će imati materijala za brisanje  :occasion14:

maverick

Nagovori mene deda raso da provjerim u koju trgovinu ide kumova punica pa da mu javim...skoro nas rj obojicu polio benzinom i zapalio  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Kugla, ovo je tema baš za članove koji se žene ili su oženjeni, isto  :icon_biggrin:

Greys

Rašo, opaki igrač  :icon_biggrin:
Ovo je šou, nisam se smijao ovako dugo, nepamtim

maverick

Teme u birtiji i jesu za ovakve stvari... :toothy12: a raso prije cijele price kupio dvije kutije viagre da ne osramoti forum  :icon_biggrin:

Kugla

Greys nisi me shvatio po pitanju brisanja od strane admina, kontam kad krene tko je koga i tako to onda će biti briši dok ne vidi tko ne treba  :icon_biggrin:

maverick

Jasno je svima da smo pecarosi i da ona razgibavanja s kokicama radimo samo kad bas moramo a svo ostalo slobodno vrijeme trosimo na pecanje...tako ako netko nesto i kaze drukcije ...vjerujte mi lazu sve  :icon_biggrin:

Greys

E vidiš to je problem. Meni to nema tko vidjeti, za razliku od nekih, jelda ekipa?  :icon_biggrin:
Haha, Rašo, imam ja od frenda rješenja 100miligramska lizalica, 2 dana dizalica, radi šta poželiš  :toothy9: