Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

hahahahahahahahhaahha pa Sandra  :icon_king: kraljice

maverick

Susjed ajd na spavanje, izleti ce ti jos nesto sto ne bi trebao reci  :toothy12:  a sandra...sta di kazem...star sam ja covjek...i skoro pa bezopasan po tom pitanju ali eto volim svasta znati...tko zna mozda me neke kolegice pozovu na pecanje a ne znam ni sta bi ni kako bi...pa zlu ne trebalo... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Viagru više ni u ludilu, piškio sam plavo dva mjeseca, shebao me imdijanac da uzmem duplu dozu :be happy: :be happy: :be happy:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Eto ga na opet krivi spoj, kažem ti meni ne treba ni u gostima.

raso

Greys de ponesi te lizaljke kad bideš dolazio, imam novu slobodnu snašu u komšiluku :be happy: :be happy: :be happy:

mlb

Citat: kugla  u Kolovoz 15, 2013, 20:55:31
E moj Greys prijatelju vi koji se najviše branite, na kraju najviše papuća nosite  :toothy10:
Kugla potpisujem!! :icon_thumleft:

sandra

haha..star,neupućen,ukruć..
ah; pa reko si da je zena u čamcu nesreća..od kud sad da ce te kolegica zvat!
  ah..ah..bezopasan je samo ,,prijatelj..

Greys

Moš ti Spajiću potpisat šta god oš  :icon_biggrin:

sandra

kugla!
reci ti njima..
   :toothy10:

silure

mlb

Ima i jedno staro pravilo koje kaže da postoje dvije vrste papučara , oni koji priznaju i oni koji ne priznaju! To ti je ko mreža , što se više trgaš to se dublje uplićeš!! :toothy9:

maverick

Ma naravno da me nijedna ne zove niti ja zovem koju....ipak sam ja ozbiljan covjek, zena djeca i sve ostalo...ali ono kao za svaki slucaj...volim svasta znati  :thumbsup:

sandra

a cula sam ja te priče..moraš uvjek bit u pripravnosti nikad
neznaš kad če poziv doć.. :toothy10:
  ti papučari sam sebe zavarava i tone..hehe.. :toothy10:

maverick

Ma mi to samo tako pisemo...inace svake nedjelje smo na misi u deset sati i zivimo tako kreposno da je nekolicina članova pozvana da se zaredi  :thumbsup: