Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

sandra

kako mlad!
pa stalno govori da je star i da su ga godine stisle.. :toothy10:
on bi vodio nekog na pecanje al nestane u čanac ipak je
štap važniji,ali ipak on ne vodi žensko na pecanje :toothy10:

maverick

E i ti me hebes na ovu muku  :icon_biggrin:  danas mi je dosta pozara  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Evo žena viće iz sobe ajd na spavanje, da i tu nešto ne zapalite

maverick

Pa bolje tu nego tamo di te zove  :icon_biggrin: i zapamti sta sam ti rekao...ti si muskarac u godinama i ne pucaj bez veze...municije ima na broj... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Zato mudro šutim i tipkam možda zaspi  :thumbsup:

maverick

Sam budi uporan, proci ce je  :icon_biggrin:

Kugla

Ništa sad ne mogu još sam pod dojmom rezervara  :icon_thumright:

maverick

Gle, isprika ti je za peticu  :toothy12: sutra lozimo desnu stranu pa si miran do vikenda  :toothy12:

Kugla

Sutra ti dam i veslo  :icon_thumright:, odoh na spavanje sad će 6, a i punicu moram u bolnicu voziti pa valja u vodoravni krenuti

sandra

uvjek možeš reć da te boli glava..
samo koja.. :not speak:

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Jožef1

Samo da javim, danas nam je godišnjca braka i to 33, dobro je jadna žena izdržala  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Puno druze nosis tereta na svojim ledjima  :icon_biggrin: ali cestitke u svakom slucaju  :thumbsup:

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

silure

Ajoj meni prekjucer godisnjica braka ali 3 god