Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

U Slavoniji i Baranji- nema prodavanje pribora :nono: i budućim ženama je dano na znanje što ih sve čeka  :thumbsup: a kako su naše žene pametne  :love7: one to sve shvaćaju i drže se toga  :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

kawasaki

hehe tako je
i pocinje nova kupnja poslje svatova  :thumbsup: :headbang:

ili strik  :blob6:
Brzi od Bolena.

Greys

mlb

mlb

Greys ajde da mi ovim ženicima počnemo otimati kapare za glazbu u svatovima !! Inače ćemo slabo skupiti za gomilanje nove opreme!! :toothy9:

Greys

MLB, mislim da bi se trebao predstaviti i u temi Lega foruma, za ono što radiš sem blinkanja  :icon_thumright:

fera

Haha, pol pribora će otić kad se ožene, a pol kad dobiju dijete... znam ih puno koji su tak kapitulirali.
Um je poput padobrana, funkcionira jedino ako je otvoren!

Kugla

Šta ih plašite pa kako si napraviš od prvog dana tako ti je.

maverick

Ma nikad nije kako si napravis  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

slušajuć vaše priče, neće se nijedan više oženiti :toothy12:

mene je moja dugo nagovarala da kupim čamac :love3:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Ma nije sve u kupi kupi... :toothy12: i meni je ista situacija...sta pozelim to se kupi ali ovi novi dok dodju u taj stadij...pobjelice im kosa kao i nama  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Juzba

To je istina, prvo moraš zaslužiti da uživaš :toothy4:

Stepa

evo ja večeras uživam lomio sam sanšu polla sata sad Vas molim za jedan zanimljiv i poučan POvijesni film :icon_geek:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Znas li druze da je nakon deset godina braka sex s rodjenom zenom incest... :toothy12:

Juzba

a nakon 20