Žene se članovi

Autor Retfalački mačak, Ožujak 04, 2013, 22:00:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da da ...pitanje jeli sve s istom zenom... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

dakle poglavico..!
nisu svi kao ti.. :alas:

maverick

Da ali vjeruj zale zbog toga  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

sandra

to su sar vec ribičke priće uz vatru..
e kakve sam ja ribe fato..
a sad ni plava nepomaže.. :not speak:

maverick

stalno ti razmisljanja idu u krivom smjeru  :icon_biggrin: nazalost moram te ispraviti...znaci...idemo iz pocetka...ozenjen s istom zenom cijelo vrijeme, dvoje djece s istom zenom, zena je maler u camcu, ne pijem ne kurvam se...ne jedem masno i ne pijem alkohol osim kad sretnem stepu...jedini poroci pecanje i cigarete  :thumbsup:  :toothy12:

sandra

uf..javno si priznao..mašala :icon_thumright:
šta reć , nego želim ti toliko sretnog braka kao i jozef.. :thumbsup:

maverick

A sta cu kad sam dobrica po tom pitanju  :thumbsup:

sandra

zato te nikad nema doma.. :toothy9:

maverick

Ah opet si u krivu...uvijek sam ili doma ili na pecanju...izmedju je posao....i kad sam doma, kuham perem, usisavam... :thumbsup:

sandra

jel ideš i u ispomoć, ako netko trba takve usluge.. :toothy10:

maverick

Da ali samo kolegama, kad su kolegice u pitanju onda ne smijem  :thumbsup:

sandra

opet krivo shvaćaš mi još nismo kolege :icon_biggrin:
kolege ti dodu u goste.

maverick

Ja to samo navodim primjer...da svi ovi koji se zene znaju kako treba u braku i tako to ... :thumbsup: inace od faksa vecinu oslovljavam s kolega  :thumbsup:

sandra

budu nas učili u hodu.. :icon_thumright: :icon_thumright:

TonyC

Aaaaa vidim da je krajnje vrijeme da se između vas dvoje zakopaju ratne sjekire i popuši lula mira .   Haug !     :toothy12: