Komande od johnsona na tohatsu

Autor Zoran Š., Ožujak 05, 2013, 19:57:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Zoran Š.

kao što naslov kaže kako prepraviti komande od johnsona na tohatsu 18?

maverick

Tesko, slikaj rucku da vidim kako izgleda...na joniki mislim da gura gas a na tohatsu povlaci ako se dobro sjecam
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

skini rucku i odvoji poklopac pa slikaj unutrasnjost, da vidim ima li onaj dio za prebacivanje kao kod univerzalnih, ali cini mi se da ova ne moze...treba ti ona univerzalna...komanda...a budem i ja pogledao imam li jednu od selve..ta bi ti stimala po principu rada...samo ne znam da li bi trebao nasjede sajli koje ulaze u komandu preraditi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zoran Š.

http://www.njuskalo.hr/mala-plovila/camac-elan-gt-402-oglas-4888445

evo ovdje se vidi i na mašini ali budem poslikao sve sutra inaće to je elan što sam uzeo i ta komanda

retfala

Neće moći. Johnson gura a tohatsu privlači gas. Za razliku od univerzalnih kod originalnih komandi ne postoji mogućnost promjene smjera

grga

ako šta pomaže imam jamahinu jednoručnu komandu

maverick

retfala

chryslerova jednoručna komanda odgovara na tohatsu :thumbsup:

Zoran Š.

ajmo jednostavnije ima tko za prodat komande koje pasu na tohatsu

Zoran Š.

maverick

Mislim da ne...ali pitaj ga ima li onaj klincic unutra koji se okrece za izmjenu smjera guranja  :thumbsup:

Zoran Š.

budem fala na brzom odgovoru, budem više poludio od traženja. ništa nepaše

maverick

Odi na forum ribolov na moru i regaj se tamo, daj oglas da kupujes i naci ces  :thumbsup:

retfala

Citat: zosi  u Travanj 03, 2013, 20:34:52
budem fala na brzom odgovoru, budem više poludio od traženja. ništa nepaše

mislim da su ovo komande od  chryslera i da ti pašu