Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Kako se pokazao u lovu smudja? Koristim ito 110 i izgubio dva 95. Smudja jako slabo, jedino samo pecao krupne bandare do 800g.

Miro

Imao Vision 110 Wakasagi i nikad ništa...prodao ga  :D
Mnogo sam više fatio na Rapalu Huskey 12

umpahpah

ne lovi svaki dekor megabassa smudja!!!

mossi

Citat: umpahpah  u Studeni 30, 2014, 10:13:41
ne lovi svaki dekor megabassa smudja!!!

Nisam neki expert ali ih imam 10-tak, sad možda malo manje.
Ono što je interesantno, da "isti" modeli ne rade isto, imam tri 95-ice sve tri su različite?!  :eek: :sha:

E sad pošto su različitih dekora, normalo je da ni dekori ne love isto..  :glasses9:

Slaven

Kako ne rade isto, a trebali bi

Lomnica_city

Mozda su im menjane udice?

mossi

A ne rade, udice su original.
Različiti su modeli 95-ice piše različita godina na glavi.
Na nekoj stajaćici probajte malo vući vaše modele, lovne i ne lovne, videćete da ne rade isto.

Lomnica_city

Pogledaj im oci, nekima mozda gledaju na dole, nesto su cenovno cenjenije od ovih sa ocima koje pravo gledaju...

miha

Citat: Lomnica_city  u Studeni 30, 2014, 12:25:56
Pogledaj im oci, nekima mozda gledaju na dole, nesto su cenovno cenjenije od ovih sa ocima koje pravo gledaju...
ufff ovo mi je previše ....da se niko ne naljuti ali ružno pače lovi i sa očima i bez njih ....

mossi

baka

Kolega, lakše malo. Ne vidim razloga za takvo živciranje bez veze.

Što se tiče tog Megabassa, imao, bacao dosta, nikad ni udarca, poklonio legi. Meni ne odgovara i mislim da ima jako puno boljih (i jako puno jeftinijih) woblera.
Iako znam, kad bi doživio, što se puno puta događa, da netko kraj mene lupa smuđeve samo na njega, a na ništa drugo neće, odmah bi ga kupio, jer se u takvim situacijama ne pita za cijenu. Nisam još to doživio, valjda ni neću.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

rj

đapansko gofno ...skupo platio par komada pa poklonio...samo sam jednu sovu ulovio na to djubre.....
mossi je u pravu NE RADE ISTO isti modeli
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

petar

nema problema baka  :thumbsup:
neki ljudi iznose svoja misljenja bez da razmisle prvo  :dontknow:
Ni ja nisam imao puno uspjeha na moru sa njima,rapala i druge varalice su mi puno bolje radile

maverick

Megabass na rijekama ima neke svoje specificne situacije...vise je za one koji love s obale...iz camca ribolov smudja s njim je otezan...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Citat: petar  u Studeni 30, 2014, 13:10:37
vidim da lovite sa Megabass varalicama i ja ih imam poprilican broj pa cu i njih isprobati ,

par slika,

Ovaj ce ti tonuti u slatkoj vodi, da znas, jer je SW (saltwater, koja je dosta gusca).