Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Istu takvu 95-icu donju, samo ostavio jedared po mraku na Mišvaldskom kamenu na vrbi.  :crybaby2: :BangHead: :blob8:

maverick

ja sam se opremio zalihama u slucaju Vrba  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Bogami se dobro opremio  :icon_biggrin:

maverick

imam desetak komada...ali vecinom 110
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Da mi je vidit cjelokupnu kolekciju voblera  :icon_biggrin:
No na slikama se vidi samo jedan dekor, koji je izrešetan

maverick

ovi su novi...dupli...nije ni bacano s njima

milan-so

E taj treći dekor od gore kod Mavericka na slici ne bi upisao da ga ebeš  :BangHead:

maverick

Mislis na zuti ili na rozi...rozi je inace bas morski a zuti radi kao i svaki rapalin sfc po noci

milan-so

Ma taj kao sfc ... a stvarno sam se trudio  :dontknow:

Greys

Još uvijek nemogu vjerovat da boja ima toliki utjecaj, da taj drugi Ito hvata, a ovaj neće

Lomnica_city

Citat: maverick  u Ožujak 14, 2013, 20:12:49
110-tke nemaju tu godinu , samo 95-tice...

Imaju i Trick i Rocket Darter, mislim i jos neki (Dog X Jr cini mi se), ne secam se...

maverick

a ne znam sto da ti kazem, ako uzmes u obzir gornji dekor i taj sfc...sto veca mjesecina korstim taj sfc , sto tmurnija noc onaj gornji...a greys...moraces na ozbiljne instrukcije...lovim ja i 4 kolege jedan pored drugog iz camaca..svi na isti vobler...oni jednog ja devet..kom...

Kugla

Manitu ti podario sreću  :toothy10:

maverick

Ma jok..nisam ja covjek od srece  :thumbsup: uvijek se napatim da ulovem ribu

Greys

Ovo zadnje stoji, treba se napatit  :icon_thumright: Maverick, za Itu dolazim na instrukcije, budući da ga niti nemam, niti znam kako te kosooke vodit  :icon_biggrin: