Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Lomnica_city

Mislim da pise 2004. ali u kolima mi i sad mi se ne izlazi da slikam, mozda sutra... Neke imaju oci koje gledaju pravo, neke koje gledaju, bese, na dole, mozda ima neke razlike zato? Mozda ima u tezini, jer su one prve imale bas losu zastitu pa se ljustile i od svojih troka, naredni modeli su dobili jos slojeva (mislim da ih imaju dvocifren broj) pa je to verovatno dodatno otezalo varku?

mossi

Donja kad se tvičuje na svakoj pauzi, odradi stomakom još 2-3 puta, gornja se samo umiri.
Gornja ima manju vibru i stabilniji rad pri bržoj vuči.

Gornja ODVALJUJE bucova, donju nisam ni upisao!  :help:

Greys

Šta sad, da naručim i ja, da vidim jel to vrijedi išta ?  :toothy9:

Darko

pa greys , nemoj mi reć da nemaš nijednog :thinking:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

domba

Greys

Darko, jel vjeruješ da jedino vjerujem Rapali SSR i SR, te Ružnom pačetu, i za sada mi bilo dosta

Darko

vrijeme ja da ti i domba kupite po par komada :icon_thumright:

Greys

Dam se okladit da imam manje voblera nego ti? Imam 5 sveukupno   :icon_thumright:

Darko

da si probao megabassa nebi tako pričao

Greys

Haha, gle ložača, pokaži mi ulov na njega  :icon_biggrin:

Darko

ako ti maverick počne kačit slike zaštekaće server

Greys

Nisam pitao Mavericka  :toothy2:

maverick

Jedan od jačih voblera...treba mu naći vodu i uvijek će biti numero uno za kontra tokove na kamenoj obali...dvije sezone slabo bacam vobler ali je on broj jedan
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Lomnica_city

Citat: mossi  u Ožujak 13, 2013, 21:37:30
Donja kad se tvičuje na svakoj pauzi, odradi stomakom još 2-3 puta, gornja se samo umiri.
Gornja ima manju vibru i stabilniji rad pri bržoj vuči.

Gornja ODVALJUJE bucova, donju nisam ni upisao!  :help:

Sta znam, imam ih od kad su poceli da se prodaju kod nas, volim novitete, ali mi se nisu nesto pokazali na jezerima za smudja, dok bucova ne pecam, pa ti ne mogu ni dati neke savete... Da nije mozda nesto prosto, tipa napukao negde malkice, pa popio malkice vode, ili mozda ima neke druge razlike (vece alkice, vece/deblje udice)?
Postavi na neko ultramegagiga jako svetlo i vidi ima li unutra neceg cudnog, vode recimo...

mossi

Ma tog što lovi, ne čačkam!   :love7:
Ali pogledaću ga!  :notworthy: