Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Greys

Ma skuzio sam ja tebe, i u potpunosti si u pravu. Nisam rekao da je SSR najlovniji, mozda i jest, ali ovisno o kojoj vodi, vodostaju, periodu itd. Ja samo kažem (osobno moje mišljenje koje nemora svatko sebi primjeniti) da mi svi ti japanci izgledaju jednako, i prenapuhano sa cijenama. Hvala Bogu, pa netko i hvata na njih, i svog konja hvali.  :icon_thumright:
Svi mi imamo svoje favorite, i prvo njih bacamo, ali kad neće ni na njih, najčešće eksperimentiramo sa svime i svačime, možda bi ja to radio sa plastičnim japancem  :icon_biggrin: (ako bi ga uopće kupio)

dravski pecaros

ja kupio neki dan jedan od sproa slicam megabass stavim sliku a dođe 35 kuna

Greys

E vidi Dravski, pojam sličan je oooogroman. Vidiš da ima i Megabass iz iste serije, pa nerade isto, i nemaju istu akciju  :icon_scratch:

mossi

Citat: Greys  u Ožujak 14, 2013, 15:43:05
Ujedno sam pitao i Mossija, koja je to boja ''udarna'' čisto da vidim po kojoj se cijeni može nabavit. Informativno. Da ću ga uzet?

Ja ih imam u dva dekora, MHS i onaj drugi! ha ha ha
Ito Vision 95 MHS 2003 je definitivno ubica bucova!
Cena.. hmm 18-20e

Ako neko prodaje ISTI takav, nek mi pošalje PP!

:occasion14:

mossi

Greys ujedno predlažem pecanje bucova Thril vs Ito 95 u cugu ... jeftino, samo da se peca!  :occasion14:

maverick

U konačnici megabass i nije radjen za nas vid ribolova i za nase smudjeve , ustvari mi smo malo trziste da bi svjetski brendovi napravili bas nesto za nas, onda nam ostanu ovi neki ovdasnji majstori koji su vise manje kopirali nekog...ustvari to s voblerima nista ne valja...predjite na gume  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Ovo zadnje je najbolje rečeno, ajmo na gume  :icon_biggrin:

Greys

Citat: mossi  u Ožujak 14, 2013, 15:59:32
Greys ujedno predlažem pecanje bucova Thril vs Ito 95 u cugu ... jeftino, samo da se peca!  :occasion14:

Nadjemo se na vodi i deremo  :icon_biggrin:

dravski pecaros

evo a kaki je je ali za stukca di ima zapinjaca ce biti ok nema los rad fina sitna akcija

čikli

dravski di si ga kupio po kojoj cjeni

dravski pecaros

u vumiru ..35 kuna ima par dekora probo ga ima ljepu akciju i roni oko 30-70 cm dubine

mossi

Dravski, to su neke Megabass replike i to loše.  :tongue3: :angry3:

Da se malo vratimo na "originale":

Malo pre svratio MilanSo i doneo svoje 95-ice.
Jedna iz 2002 a druga bez godine!  :glasses9: :icon_scratch:

Pokušali smo nekako da ih uporedimo vizuelno i po meni bi klasifikacija po kvalitetu izrade bio:

1. bez godine ( i jedini gleda na dole) - lovan - Milan
2. 2005 - ne upisan - mossi
3. 2003 - lovan - mossi
4. 2002 - ne upisan - Milan

Tako da sad opet ne znamo ništa!  :BangHead: :icon_jokercolor: :icon_geek:

Idemo dalje ....

P.S. Onako na brzaka ispadne da moraš imati barem dva komada!  :hello2: :occasion14: :love7:

Greys

Hm, baš me zanima oni iz 2001. što sam ti spomenuo  :icon_scratch:

mossi

Greys, ona bez godine izgleda u ruci nekako "teža", kompaktnija, manje plastična.
Možda su zidovi deblji? Ne znam ali nekako mi je za klasu iznad!

maverick

110-tke nemaju tu godinu , samo 95-tice..svaki lovi...i nikad ih nisam bacao za bucova ciljano...kad pricamo o njima samo s aspekta smudja

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"