Megabass

Autor maverick, Studeni 18, 2012, 15:01:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

ko voli neka izvoli ja sam na preporuku kupio dva 110 i oba love i smudja i soma!!! ni jednog bajkosa nisam dobio na njega,to treba nesto kazati,krivo mjesto za tu varalicu ste odabrali ako nema smudja na njega!!!  :stripii: :stripii: :stripii:

petar

hvala na savjetu Lomnica_city ,ovaj model  Megabassa sam bacao dosta i tone oko pola metra do metar max. u moru,
zavisi o brzini i nacenju povlacenja a nisam ga probao u vodi,imam namjeru ove dane pa na ovo nisam ni pomisljao slatka voda i morska voda

raso

Petre, oznaka SW znači da je za more, ni pakta nije istog oblika

petar

da to znam, samo sto ti ovo znaci jer ovo nerazumim * pakta* jel to mislis na kljun ili ?

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

petar

na ovome  modelu je kljun koji se pomice

maverick

Tu su vidljive razlike na 110 tkama

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

Novi ljubimac .. skoro kao da su mene pitali kako da ofarbaju vobler :)

slika nije mutna - oci su "zamucene" ... da nigde ne odbija svetlost!
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

miha

Mudri

I ja se pridružujem onima koji nisu ribicu na njih upecali,imao desetak,ostala mi dva i njih ću da se rješim.....
PS ovaj od Maminja nevalja,nema trepavice  :uf:

maverick

Komemorativni dekor  :uf: jedno 5-6 rapala sam ofarbao u crnjaka  :ok:

Lomnica_city

On najmanje lovi kad se vodi najobicnije kao sto smo navikli druge, ravnomerno motanje... Mozda vam hint bude da se vodi pod jerk varalice?

MIF

Pa nemos losije od toga,sa bilo kojim voblerom..
Kakvo crno ravnomjerno i sporooo..

maverick

A negdje sam pisao...kamen kontra tok...cim štapom, namotam malo viska strune rolom..i tako bum ...meni je za to megabass...jer  kad je smuđ  u najvišim slojevima vode...i tu nema konkurenciju među ostalim voblerima..

Mudri

To sve radi rapalica original,samo ne manji od 12 cm....a puno jeftinija....