vobler za brku

Autor genjura, Ožujak 10, 2013, 20:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Juzba

to bi trebale biti trojke, ja sam postavio dvojku, odličan vobler, na moj sam dobivao pored soma, i smuđa i mrene i klena :icon_thumleft:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

MIF

A tu bi dodao i meni najdraži vobler,starog drvenog Husky-a.
Mana mu je balza,pa se brzo potroši,ali niti na jedan nisam ulovio više i lakše.

Juzba

imam ih par i čuvam ko oči u glavi :icon_thumleft:

Greys

Citat: kugla  u Ožujak 17, 2013, 21:28:17
Citat: MIF  u Ožujak 17, 2013, 21:07:47
Kako nekad davno napisa Milan Rabatić,tko na ovo ne ulovi soma,daleko je od ribara,ili soma-nema..

Gdje se ovi mogu nabaviti

Koliko vidim ima ih na eBayu  :icon_thumright:

Kugla

Juzba

ja sam našao neku cjenu, manje od 6 dolara, bez šipinga, ovi na slici su jedinice, kontra sam rekao da su trojke, one su najmanje.

kawasaki

dajte link gdje ih ima ja nisam nasao  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

MIF

Jožef1

Citat: Jožef1  u Ožujak 17, 2013, 16:29:15

Ove sunđeraste varke (paševi?) dobio na poklon. Vjerujem kako su dobre za soma. Kako ja više nisam za varaličariti (zdrastveni razlozi) a bio sam zadrti spinaš 25lijeta, tako da mi je svaka (skoro) fora poznata? Da li bi netko isprobao kako djeluju na soma?- ove bi išle za štuku i smuđa?ove su varke poznate Šefu. Mad Jax je fenomenalac :thumbsup:
Te su varke sve ručni rad. Mislio nekomu pokloniti a vidim kako nikomu ne trebaju sa foruma trebat će nekomu drugom :beee:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Juzba

Jožef, hvala ali imam i previše, što se mene tiče ne treba mi više ništa do daljnjeg :icon_thumleft:

Na ovoj sam stranici to vidio, pošto nisam sa engliš na ti, možda sam i u krivu :icon_biggrin:
al toliko sam ja plaćao svoje voblere.

http://www.eburch.biz/manns_loudmouth_lures.htm

kawasaki

Citat: Juzba  u Ožujak 18, 2013, 22:40:57
Jožef, hvala ali imam i previše, što se mene tiče ne treba mi više ništa do daljnjeg :icon_thumleft:

Na ovoj sam stranici to vidio, pošto nisam sa engliš na ti, možda sam i u krivu :icon_biggrin:
al toliko sam ja plaćao svoje voblere.

http://www.eburch.biz/manns_loudmouth_lures.htm
steta sto ne salju za HR  :thumbsup:
Brzi od Bolena.

Juzba

Meni je čovjek tamo kupio i poslao po nekom u Hr, dobio sam ih po toj cjeni, nikakve putarine nije bilo.

Juzba

Mif, mislim da taj kod nas košta nekih 30-ak kuna, kod Orbana a vidio sam ih i kod Berača u Cerni.