vobler za brku

Autor genjura, Ožujak 10, 2013, 20:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

MIF

Nije ni meni jasna ova cijena...Pa ti Manns-ovi nikad nisu bili skuplji od 5 banki...

Greys

Nisu bili -1, Baby -1, i Tiny -1, ostali se kreću oko 50ak kn, a ovi ''extra'' tzv Loudmouth su malo skuplji

Juzba

Pa to je škorpion, oni su uvjek bili dosta skuplji od ostalih.
prvog loudmuda sam kupio kod mene i bio je 60 kuna, strečevi su bili i više od 100, preko bare sam nabavio louda po 30-ak kuna a strečeve nešto skuplje.
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

Jožef1

Citat: Juzba  u Ožujak 18, 2013, 22:40:57
Jožef, hvala ali imam i previše, što se mene tiče ne treba mi više ništa do daljnjeg :icon_thumleft:

Na ovoj sam stranici to vidio, pošto nisam sa engliš na ti, možda sam i u krivu :icon_biggrin:
al toliko sam ja plaćao svoje voblere.

http://www.eburch.biz/manns_loudmouth_lures.htm

?????????????????
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dr.Ivo

silure

Ljudi ako vam nije problem napravite si racun na eBayu ili amazonu. I sitan pribor kao vobleri itd prava bagazela npr kolega moj nekifan uzo od rapale i paketu 4 komada za nekih 8 dolara evo i ja sam napravio racun pa cu uzimati moze se naci bas sve cak i sto nije zastupljeno kod nas...a puno jeftinije...

bajo29

de neka mi netko kaze gdje i dali se moze nabavit biopulse sistem taj carobni vobler ako ste culi za njega....

silure

Nesto sam procito o tome jedno vrijeme ga je bilo na amazonu sad nigdje...i mene zanima

raso

Površinac, 14 cm, udice jake kao vrag, a zvečka tuče kao budilica :be happy: :be happy: :be happy:

silure

Cini mi se  :icon_thumright: 14 cm koliko teska?

raso

35 grama , do 1,2 m dubine :be happy: :be happy: :be happy:

silure

o da da dobra stvarčica steta sad mi se ne ide do pribora nedavno sam i ja kupio nekoliko dobrih stvarčica sutra cu slike ubaciti i ja imam dvije vrlo slične jedna rapalina isto 14 cm ova druga dvodjelna..baš ču je sutra pokazati...

Jožef1

Ovo čudo sam dobio na poklon, zvecka ko' vrag. SPRO- firma a nemam pojima kako se ta ružna stvar zove  :icon_scratch: veličina 8cm. kaže čovjek, dobar za štuke, smuđa i soma??? Što vi mislite, vobleraši.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Za stuku neznam bas ali smudj i som bi mogo to voljeti...

kawasaki

odlican dok ga som ne rastavi hehe
zasto ne za soma sve dok ima jaku vibru i kuglice  :thumbsup: :hello2:
Brzi od Bolena.