Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Ivan Borojević

hehe, ja stavio 2 posta, vid mi je ko u Backog zeca. :stripii:

pajdo77

Ne smeta meni Jovice loše vrijeme zbog ribolova već općenito. No znam da tamo gore ne cvjetaju ruže,mene hebe što ovakav svibanj nismo imali od 91 godine a kad podvuku crtu danas možda shebemo i onu 54-u godinu glede oborina i dana bez sunca koja je rekord od kada postoje mjerenja. Pa lipanj je na vratima a hladno ko u štenari,to nije normalo.

majstor

Gotov Svibanj. Izdržati ćemo još jedan dan.

silure

imali smo mi 2016 ili 15?? kada je vakula najavio exremno vruce ljeto najtoplije jos od doba adama i eve..a ono nismo imali sunca..cijelo ljeto i kiša,3 puta poplave u tom razdoblju,itd

pajdo77

Da susjed nema golubove pticu ove godine vidio ne bi. Otišle u Novosibirsk gdje je toplije. Ovdje im se na ovoj temperaturi jaja smrznu....a i meni će nastavi li ovako.

majstor

Moje su ptice otišle u Černobil a kad se vrate imat će tri glave i lajat će umjesto psa čuvara. Opet mi Pajdo u depresiji. Ma poslije kiše dolazi sunce. Koja jaja?  :stripii: :stripii:

mossi

Ovde lije već 2 sata minimum i to dooobro.  :pirate: :pirate:

pajdo77

kako smo od tebe zračne linije udaljeni ko od pi*e do guzice može to brzo i kod nas. Ovi jutros najavili da ako ne prije a ono sutra ovdje izraženiji pljuskovi i koješta još. Zašto nisam iznenađen? Pa da imamo neko brdo ovdje i njega bi neka bujica dovukla. Baš me zanima koliko smo kišnih i oblačnih dana pokupili ovaj mjesec. Na Sumatri u doba monsuna ne padne toliko a oni ko stalno kukaju. Da imam benzina sad bi ošo tamo i nalupo ih po golim guzicama,ponio kartu padalina za ovaj mjesec pa im pokazao šta je kiša a ne tamo kod njih,tri kapi i eto ih,već prigovaraju. :stripii:

majstor

Kod mene sunce iz snajkinog BMW-a direktno u oči. Ona smije parkirati meni na ulaz.  :stripii: :stripii:
Koja kiša? Vas ste dvojica grešni. Čak i voda pada na Dravi.  :smjeh:

mossi

Ma hebena kiša, pada celo pre podne od srednje do baš jako tj pljuskovi.. al ne prestaje..
Tj sad je stala al pitanje dokle..

:BangHead:

Bakara

Pajdo gledaj sa vedrije strane, bar još uvek nema komaraca.. ! :D

pajdo77

Pa kad ove kiše,možda nekad ponekad stanu i pojavi se ono žuto na nebu što mi vidjeli nismo ali naši preci nazivaju suncem onda smo nadrapali od njih. Ali opet,onaj udarni termin od sat.dva kada napadaju čovjek se obrani nekako al sunce dozvat ne možemo nikako.

pajdo77

kaže ona meni na prognozi onako mrtva-hladna da nas sutra ujutro čeka temperatura od 11 stupnjeva. Eto nas do subote kako bacamo sol pred kuće. Hebo ljeto ovakvo.

maverick

Pa da...to kad ja odem na godisnji...momentalno zahladi  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

:stripii:

Leto po mom ukusu.. od 10 do 25C !!!  :icon_thumright: :ok: