Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

pajdo77

Već dva jutra ujutro hebački svježe,jučer još gore nego danas jer je pirilo na vodi onak zdravo. Prvi mraz,štučije vrijeme dolazi a hoće li i ona živi bili pa vidjeli. Šesta godina od kada je zadnji puta bilo štuke u izobilju. Drava je ko potok,opala,kod mene kamena gdje god se okreneš,limana. Samo još da štuka krene. Dobiju je ali sporadično,jedna u dva-tri dana na pet blinkeraša.Šta bacaju nemam pojma,laički dok je sunca ja bi nekako više forsirao željezariju mada kažem nisam neki blinkeraš pa ako ne možda onda sigurno griješim u odabiru varalice  :stripii:

silure

Ja dobio stuku cca 2kg uz sparanj na castmaster.. I to mora nesto znaciti..da bi moglo biti ove god

Kugla

Kad Vakula najavi ne brini susjed, onda sve kontra  :ok:

silure

Po vakuli sam naj precizniji s prognozo, samo kontra sto kaze i bingo u 90 posto slucajeva, samo u zadnje vrijeme ga ne mogu prokuzit, mogucnost kise, mogucnost promjene vremena, mogucnost vjetra jakog, sve nesto moguce da ce bit a ne mora bit.. Hebi ga.. Sta da tu kontriram sad

miha

sve što je reko je bilo ....rekao čovijek jaka kiša bila je ...potopila zagreb ....imamo sreču da nas za sada ta maximalana sranja zaobilaze ....

silure

Na kontinentalnom dijelu hrvatske bi moglo biti malo ili izrazenijjih pljuskova uz mogucnosti grmljavine... Vrlo je oprezan postao otkad je napravio nezapamcene promasaje... Tako da sto god bude padalo ili ne on se opravdao na vrijeme... Ukratko.. On nije za taj posao, neka ostavi taj posao nekom tko se vise kuzi u to.. Evo primjer ja bolje pogađam od njega.. To znaci da je njemu mjesto u cupanju metlica ili na mjesalici...

pajdo77

Uz politiku jedan od bogom danih poslova u ovoj državi. Ak zahebe u prognozi a zahebu malo malo pa često nit se kome pravda nit se ima kome pravdati. Sankcija na plaći koja je vjerovatno bogovska za nas smrtnike nema. Ja na aplikaciji na mobu vidim kad će mi kiša odprilike a oni zaseru kraj kud i kamo veće mogućnosti praćenja satelitskih snimaka. Ti neće u Irsku trbuhom za kruhom ne boj se jer im je tako loše da će hladno "odraditi" radni vijek do šezdeset i sedme godine života. Dokaz tomu je i onaj matori Sijerković,taj je do sto i druge godine visio na  tv-u.

maverick

Radim u firmi koja se bavi poljoprivrednom proizvodnjom....obrađujemo nesto malo manje od 20 000 hektara...u rasponu od Našica do Dalja....Živim u Josipovcu i svakodnevno pratim sve relevantne stranice za prognozu plus one koji mi imamo kao firma....Sam grad Osijek s okolinom počesto ima nekoliko stanja koje nemaju veze jedno s drugim.....negdje padne 50 litara kise negdje doslovno dvije....Sve sto je duze od tri dana je lutrija ...najmjerodavnije je kretanje naoblake...vjetra pa pokusaj da vidis kako ce i to kojom brzinom stici do nas....na sličan nacin rade i razno razne stranice....Tako da ono sto on kaže moze biti u Bilju točno a u Čepinu ni traga od toga....Plus dodaš Dravu i Dunav koje svojim vodenim tokom čine baš puno promjena....zakomplicira se stvar....Nije to jednostavan posao...i kad silure kaze da je precizniji od Vakule....svakako je točno....pozna svoj kraj...zna kad dodju oblaci s desne strane gdje ce zavrsiti...zna kad ce ih Dunav odvuci ... itd itd

silure

Ima i u tome nesto  :red_indian: ali zokija kao prognozer "glavni" bas nevolim..

No

Upozoravaju se štovaoci Sv. Martina  :pije: , da pripaze ako voze, da ih štićenici Sv. Mihovila ne sačekaju negdje uz put. 

:occasion14: