Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

madmax

Jel tko pripremio lopate za snijeg ;D ovi u 'merici zatrpani, a i kod nas nešto zahladilo

pajdo77

Čim počne propadivati ja odma sol i po pločniku. Ljudi razgaze i mir. Qurac ću lopata ako ne moram

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

madmax

Daleko mi šupa s drvima, sol skupa...

maverick

Dugoročne prognoze su jako ne zahvalne ali ne vidim ja tu nekih ozbiljnijih minusa da bi ako sta padne snijega ostalo ...Neke projekcije tek neke stalnije minuse najavljuju oko tj prije Božića....Neke opet dugoročne predvidjaju sličnu zimu proslim..blagu ...bez nekih vecih padalina u narednih dva mjeseca...e sad...Uglavnom bit ce povoljno za pecanje ako nista drugo  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma i sad je hladno za ruke kad stalno vadim sidro,jedan dan pecam-tri dana pišam firnajz

maverick

Onda si pravi pecaroš...mada i mi smo smanjili to zimsko pecanje na minimum...pazimo se malo vise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Došo vrag po svoje. Ne vrijedi silit kartu. Još par izlazaka sa obale pa dosta do proljeća ako bude zdravlja.

mossi

Evo stiže zima.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

Bio jucer na čamacu...smrznio se...i sve razmisljam kad ce opet ono ljeto...kupanje... :stripii:

mossi

Rane kajsije Ambrozija, danas Monoštor.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

maverick

šajzika

Onaj s okrenutim camcem najpametniji.
Ne mora bacat vodu van ni obilazit plovilo.
Jedva cekam da napravim to samopraznjenje.
Audentes fortuna iuvat

rale2505

Za sutra je prognoziran olujan vjetar pa pripazite ako idete na vodu.

Poslano sa mog Redmi 4X koristeći Tapatalk

pajdo77

Bome na nalete gadno to piri,ja ram još blizu Drave pa sve otvoreno. Kotrlja kante od smeća po ulici