Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

ljuska

U Aljmašu koliko čujem ima potopljenih čamaca

Mornar Popaj

Nabijeni u obalu, valovi pljuskaju vodu u njih.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

pajdo77

Sad sam ja bio na Dravi. Ne moram reći kakav je ugođaj. Tko ima vezan čamac za flos nema brige. Nama bez njega je koliko vidim podizalo zadnji senk pa laprdaju po dravi kao da slalom voze

maverick

Kod mene je otkinilo limove na zabatu krova sa sjeverne strane...lamataju cijelom duzinom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

U Vukovaru izgleda jedna osoba smrtno stradala, utopio se vlasnik Mexican bara. Navodno išao pecat. Okolnosti se istražuju.

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

Mornar Popaj

mossi

1.32 noć, temp -1.4C

Imam 6 stabala lepo cvetalih kajsija i par rodnih šljiva, a tu je i junska lepotica moja omiljena kruška.

Pokušavam loženjem sprečiti smrzavanje, kako trošim drva, radiće motorka do jutra.

Rekao sam ženi, kad legnem ne budi me do večere.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Dukson

Evo jedan koristan tip, ne vidim da je na forumu itko ikad podjelio linak, pa bi nekima mozda moglo biti korisno.
Ako koristite RainAlarm i ako vam idu na zivce one dugacke reklame kad hocete vidjeti trenutne vremenske prilike u svom kraju, onda je Neverin super besplatna opcija bez reklama, vrlo dobro odradjena aplikacija s izrazito preciznim lokalnim podacima.

Uz vjetar, kisu, munje i ostale trice i kucine, mozete odrabrati vama najblizu meteorolosku stanicu (samo u Osijeku i okolici ih ima 15-ak) te u stvarnom vremenu vidjeti detaljne podatke o vremenskim prilikama kao sto su temp, vjetar, rosiste, vlaznost, tlak zraka (dost bitno) itd itd.

Aplikacija je dostupna i za ios i za android, a mozete u krajnjoj nuzdi otici i na web koji je dosta nepregledniji od aplikacije (www.neverin.hr)

Nazalost nema mogucnosti upozorenja za kisu kao RainAlarm, ali radi posao daleko bolje.

mossi

Vrlo lepo urađena aplikacija.
Odmah je ušla u prvu postavu.

mossi

Sutra ujutro mraz do -3C.
Biće opet loženje do zore.

pajdo77

Bio je jedan lijep period toplih dana a sad opet hladnije nego na dočeku Nove. Ložimo više od pola godine a kao globalno zatopljenje. Bolje da nije došlo. Prije se u travnju polako skidala jakna,za prvog svibnja hrabriji se kupali. Sad će nam trebat još pola šume drva dok ne ugrije.

miha

čekam mraz oko 1 maja ...da riješi prvu generaciju komaraca i onda sloboda do 7 mj . :ok:

maverick

Dobro si se toga sjetio...ladno mjenjam vocke za ljeto bez komaraca  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick