Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Prošle godine loviu brku u ovo vrijeme a sad grijanje radi punom parom užas :grave:

Mornar Popaj

Šaran je lijepo radio na ušću od 20.03. - 01.04. 2012.
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

maverick

http://www.rain-alarm.com

extra zanimljiva stvarcica , ima za android, ima kao ekstenzija za mozilu....iznimno tocan  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

ajd proveri je jel radi jerbo trenutno radarska slika izgleda ovako

http://www.hidmet.gov.rs/ciril/osmotreni/radarska3.php

i na gore iz Bosne ide olujchina  :angryfire:

( + paz'te ako izlazite danas na vodu  )
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

maverick

radi, isto je...stiglo je na  desetak km od Osijeka  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

milan-so

Promašio danas i www.rain-alarm.com ali što je još gore prvi put da je promašio www.yr.no - ovo mu je prvi žuti karton  :thefinger:

maverick

Kod mene rain odradio dosta solidno...omasio kisu u nekih desetak minuta  :thumbsup: meni posalje poruku na mob

kockar

^^ YR je poodio, ali sa danom zakasnjenja. :)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

peugeot

dali vama radi rain alarm meni neko vrijeme radio a danas ništa nemogu ga ni otvoriti

maverick

milan-so

Kakvo je vreme u Osijeku? Proveravam rain-alarm  :icon_biggrin:
Čini mi se da iz HR preko Dunava dolazi neko nevreme a yr je veoma "optimističan" u pogledu prognoze ...

miha

pucali rakete protiv leda u belišću prije 20 min

vedro

Kakav je sivi oblak bio to je bilo strasno. Kodnas u Biz.je padala kisa i pokoi grasak.

maverick

Josipovac je promasilo za malo , odnijela drava prema baranji..