Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

jel ima ko kaku dugorocniju sta kazu za maj i okupljanje ?

Slaven

Po onoj norveškoj danas, za 1.maj lagana kiša cijeli dan, 2. u petak lijepo cijeli dan, naveče i po noči isto ok, 3. subota lile lale kao mala kiša, al to nema brige odradit čemo u petak naveče indijanski ples da rasteramo oblake :rofl2:

dravski pecaros

nesumljam da če se i oblaci razbiježati   :vrag:

dravski pecaros

Slaven

Ma katastrofa od vremena, mora da smo svi puno grijesili :takoje:

dravski pecaros

ali kako kazu na muci se junaci poznaju  :stripii:

ps

Vremenska prognoza kaže, " pecaroši će pokisniti i izvana i iznutra"  :rofl2:  :rofl2: 

dravski pecaros

pa sam da nepada u noci petak subota a preko dana cemo vec nest smisliti....

rj

aupickumaterinu ...pevaljka će da pokisne  :smjeh: je puno grešio i Bog nas kažnjava zbog njega  :pirate:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Jesno grijesili ali nismo toliko  :stripii: u petak navecer par kapi kise...u subotu tek poslijepodne...tako da ipak ponesite i rezervnu odjecu...po neki suskavac...mada sto se tiče Josipovca kao mjesta za prognozu dosta je nezahvalno....danas na spustu dva puta me opere kisa a kod mene kuci tri kapi....drava odnese dosta toga prema gradu ali sta nam bog da....sviraci neka ne dolaze u stiklama  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

evo nemos vjerovat doso kuci grmi sijeva vjetar piri nisam pecati otiso a ni kapi kise nije palo do sada...mjenja se prognoza jako brzo....nek se ispada ova dva dana i pusti nas na miru..nemoramo biti mokri sa obadvije strane  :rofl2:

dravski pecaros

nas je vrijeme posluzilo ali vidi da okolica nasica,orahovice,slatine pliva..jel ima ko sa foruma da je ugrozen... :no:

ps

raso

mossi

:director: :director: :director:

Prognoza za sredu na četvrtak: vetar 10-12 metara u sekundi sa obilnim padavinama!