Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Bice opet potopljenih čamaca  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

METEOALARM, europski meteorološki servis, izdao je crveno upozorenje zbog olujnog vjetra za gotovo čitavu kontinentalnu Hrvatsku. Snažni udari vjetra u četvrtak prijete zagrebačkoj i osječkoj regiji.

Na sjeveru i istoku Hrvatske tako se očekuje jak sjeverni vjetar s olujnim udarima. Srednja brzina vjetra bit će 45 km/h, a najjači udari vjetra puhat će brzinom od 7 km/h. Na istoku Hrvatske očekuje se i obilna kiša s više od 40 mm oborina.

Obilna kiša očekuje se i u Lici, gdje će također puhati jak vjetar s najjačim udarima od 65 km/h. Snažni udari bure očekuju se u četvrtak na gotovo čitavom Jadranu; pošteđen će ostati tek krajnji jug.

"U noći će se jače naoblačenje proširiti od istočne na cijelu Hrvatsku. Povremeno se očekuje kiša, glavnina poslijepodne i u noći na petak, a obilnija u Slavoniji, Lici i ponegdje u sjeverozapadnim krajevima. Bit će vrlo vjetrovito i svježe. Puhat će većinom umjeren i jak, na udare pogotovo u sjevernim krajevima i gorju, olujan sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Na sjevernome Jadranu većinom umjeren i jak sjeverac i bura, podno Velebita mjestimice s olujnim udarima, a u Dalmaciji jak i olujan sjeverozapadnjak. Temperatura uglavnom između 7 i 12, na Jadranu od 12 do 18°C", najavljuje DHMZ.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mornar Popaj

Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

zvona

Nas je jučer jak vjetar pračen sa kišom i ledom otuko..fino će nam bit..

Juzba

čamac mi je na prikolici u dvorištu i predveče sam iz njega izbacio 150 ispuljaka vode, u ispuljak stane više od 2 litre vode, ostalo je još po dnu 5-6 cm, nisam izbacio sve, znači više od 300 litara je izbačeno :eek:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Padace cijelu noc....sutra obvezno tko nema ceradu na izbacivanje vode...nemojte se pouzdati u ovog ili onog, obidjite svoja plovila....cujem da je vec danas nekoliko potopljeno...kisa i jak vjetar su ucinili svoje

zvona

Ja ću svog odma ujutro obić..da ga nebi moro opet traktorom čupat.. uff

maverick

Dva teska dana su pred nama, kisa kisa i vjetar....tko ide neka tamo u temu napise da je bio...mi sutra vec necemo ni moci od blata na cesti

Darko

ja ću sutra obić svoj pošto nemam ceradu pa ću javit kakva je situacija  :stripii:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

retfala

fuj gadi mi se opet izbacivati 200 litara vode :veryangry:

Kugla

Susjed nije valjda moj u problemu? Nema druge sutra do zadnje vikendice a dalje pješke kanta i ispolac i udri uh  :veryangry:

maverick

Nisam bio niti idem u blato...zato ostali koji trebaju neka odu... :ok:

umpahpah

sad sam bio do camca i dobro da sam bio !!!! tko nema ceradu neka bude zabrinut  :violent1:

mossi

A do jutra još 7 sati kiše!  :BangHead:

mossi

A onda još malo kiše ...  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: