Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

imam snimak bjezanjie sa vode prije pola sata ali mi mobitel ostao medju gumicama tako da video ide kasnije!!!  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

ossa

Ovde ko mene se tek sada oblaci navlace. Izgleda ce uskoro biti nevreme. Sad sam dosao sa vode, duva ko na moru.
Naidju krize, drukcije grize...

raso

Mislim da sam upravo ispunio olimpijsku normu u biciklizmu :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A danas su mnogi iskisli.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Vjetar je toliko jak da premjesta kante po susjednim dvoristima  :eek:

ps

Ovako skoro nije bilo, počelo je oko 5 i 30, nema spavanja.

zvona

Bit cr danas zanimljivo vozit kad se auto krene ljujat..šajzika pazi na sebe i na ceradu

šajzika

Hebe mi se za kamion. Vise me brine cerada na camcu.
Vezo sam ga lancem a ako sta bude bude. Ko ga hebe c'est la vie
Audentes fortuna iuvat

kawasaki

Auu sto ga brije. Nema spavanja.  :eek:
Brzi od Bolena.

vatrogasac

Kod mene trampolin od 3m zavrsio na drugom kraju dvorista i pado hebeni led, ali sad samo kisa pada pa ja ode malo na ribnjak ;-)

nikolas

kod mene pocelo nevrijeme jucer oko 22.00, Ja bio na dravi biciklom(9 km) prvo pocela kisica,reko idem ispod obliznjeg mosta :uf:,a kad je pocelo puhat,pa munje sijevat... vozio sam biciklu ko nikad... sad se nekako smirilo,samo kisica lagana...mogo bi malo probat na dravu,iako jucer nisam imao griza :icon_scratch:

umpahpah

ako ovako nastavi popodne vijam soma sto mi drugara naljutio jucer!!!!!  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

mossi

Kažu Madjari, kiša posle 10-tog ...  :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: :BangHead: