Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

vedro

i to 10 dana bez prestanka  :uf:

maverick

Ma dodje mi da se odselim negdje s čamcem...smijao sam se Juzbi s onolikim promjenama vodostaja Save a sad skoro pa da imamo sličan problem na Dravi.....nemozes spojiti pet dana s nekim konstatnim vodostajem  :veryangry:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

joker

ma šta 5 dana nemožeš spojiti 3 dana.već sam rekao da ću prodati pribor i odo u lovce :stripii: :stripii: :stripii:
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

ove godine kad se neko mal jace popisa u varazdinu,kod nas poplava...sve skupa 10tak dana za ribolov na dravi ,a sve ostalo kita.

miha

mislim da bi se trebali navikavat na to i da če toga biti sve više i više.....

maverick

A to je izgleda postalo tako...ja odavno nisam muku mučio s vodom....inače Drava je uvijek problematična za ribolov na nagle izmjene vodostaja...ali baš ga pretjeraše....gledam opet kiše...opet voda gore pa stagnacija....ma svakako cu seliti čamac negdje  :stripii: makar u dvoristu rupu kopao i pravio ribnjak  :stripii:

vedro

ma samo da ona izade iz sume, sve ostalo ce biti puno lakse  :takoje:

Kugla

Nije info za naše podneblje, ali ipak ova snježna mečava u SAD-u je nezapamčena u zadnjih 40 godina, čak se i na Havajima temperatura spustila ispod 0  :icon_scratch:

DIDAPATAK

..priteralo me na kolinje(spao nivo u zamrzivaču) :stripii:...šta kaže prognoza..kad će zahlađenje  :sha:
.. :baba:

joker

Citat: Kugla  u Studeni 19, 2014, 19:57:19
Nije info za naše podneblje, ali ipak ova snježna mečava u SAD-u je nezapamčena u zadnjih 40 godina, čak se i na Havajima temperatura spustila ispod 0  :icon_scratch:
neka to su im priskrbili ti njihovi kojekakvi nuklearni pokusi.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Slijedeci tjedan tokom noci ce nesto ici oko nule..ili mozda cak lagani minus tokom noci pa opet neka juzina nakon toga

raso

Kažu da će za Novu godinu biti oko 20 C :sha: :sha: :sha:
Ubit će me ta južina i visoka voda :no: :no: :no:
stalno pecam po hladnjaku  :stripii: :stripii: :stripii:
vraćam kile nazad :stripii: :stripii: :stripii: