Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

:stripii: Taman dok se vratiš i kod nas će ..kazu na staru godinu da bi mogla koja pahulja
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Hunter

kodmene komšo svaki dan istjera kombajn i vrši kukuruz...uopče nema globalnog zatopljenja.

vatrogasac

Citat: šajzika  u Prosinac 22, 2014, 12:30:45
Granica ukrajine :stripii:
I mislio sam da si negdje u "istocnom bloku"

mossi

Ko vadi čamac po zimi, vikend je dobar momenat.

milan-so

Kad smo kod toga ...
Kakva su vam iskustva sa plastičnim čamcima i zimom - ledom? Moj Tajmen je u vodi a nisam siguran da li da ga vadim napolje ...  :sha:

raso

Kakovu hladnoću predviđaju nije ni led na rijekama isključen
http://www.meteo-info.hr/

maverick

Citat: milan-so  u Prosinac 25, 2014, 11:57:47
Kad smo kod toga ...
Kakva su vam iskustva sa plastičnim čamcima i zimom - ledom? Moj Tajmen je u vodi a nisam siguran da li da ga vadim napolje ...  :sha:

U konačnici ako je normalan vez...nece mu biti nista...mi smo neke i vadili pod ledom...ali ako ga neces koristiti onda ga izvadi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vedro

Bas super sto ce malo zahladiti, bar ce komarci pocrkati :stripii: :stripii:

ossa

@milan-so
Vazno je da nema u camcu vode i onda je ok. Pozeljno je i skidanje motora. Moj je vec sestu zimu na vodi. Sto maverick kaze, bitan je i vez. Meni je jedne zime ostao "lose" vezan pa su kanapi bili nategnuti par dana. Nista strasno, moglo je da bude gore.
Naidju krize, drukcije grize...

maverick

Da se prisjetimo kako je bilo kad je vec prica u tom smjeru

milan-so

Uh, ovo je ekstremna varijanta ...
Brinulo me da ne popuca plastika ili tako  nešto od pritiska leda ... da mi ne s*ebe antialgin ... a vezan je u marini Apatin ... Pecao bih cele zime, koliko vreme dozvoli ...

maverick

Ma ne sekiraj se kud svi tud i ti...tamo je siguran...mada mislim da marina zaledi prije nego otvoreni Dunav...

ossa

Duze od dve nedelje ispod nule, i pa- pa pecanje dok ne odledi. Antialgin ce malo da fasuje, ali alge ti do jula nece ni krenuti. A posle tamo u avgusu ga grubim sunjdjerom "oshmirglash" i mirna bachka. Uglavnom sve ce biti ok milane :)
Evo mojega od pre par godina...

Naidju krize, drukcije grize...

šajzika

Samo neka zahladi.
Ovo mi nije nikako normalno. Kratki rukavi preko dana :uf: a i maverick je rekao da najbolje  veliki grizu na -17. Kaze da je cudo jedno :stripii:
Audentes fortuna iuvat