Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

Čim stane vadimo camac moj voda kod doma idealka!!  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nekako mi bolje vruće ljeto, nego hladan zima  :ok:

pajdo77

Neka bude toplo, voda nam je pred nosom pa se može čovjek rashladiti a i netko pametan je izmislio prijenosni frižider samo što ih male proizvode ili je to žena kupila namjerno najmanji. Trebao bi pitati u "gorenju" jel imaju na lageru nekakve od 420 litara :pije:

Kugla

Danas gledam vijesti i kažu da za vikend toplotni udar, da se dobro svi pripaze

pajdo77

Kakvo je ovo ljeto bože sačuvaj. Da nemam kalendar i da mi žena nije nekoliko puta napomenula da nam je ovaj tjedan godišnjica mraka a sjećajući se kao kroz maglu da su me oženili u ljetno doba čovjek bi pomislio da je jesen. Gdje je tu globalno zatopljenje kada mogu navući štrikane čarape? Onaj Vakula me ubjedi da će šesti i sedmi mjesec biti nadprosječno topli a ja umjesto da pecam mogu komotno po Dravi hvatati drva za potpalu. :no:

miha

strpi se još koji dan pa češ zijevati od vručine.....

pajdo77

Taman će sedmi mjesec, nekada se u ovo doba kupalo na veliko a sada ako sastaviš par dana za redom ispadne super. Oscilacije u temperaturi su po desetak stupnjeva od danas do sutra. Prije su bila 4 godišnja doba a sada možeš iz kaputa u kupaće i obratno. Sve se nekako pobrkalo pa i klima.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Otici ce som na pašnjake  :stripii: a cijeli tjedan mi pecamo do kasno u noc...znaci idemo kuci kad se smrznemo...hebalo oh ljeto  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tole

ljeto je  :BangHead:

...zanima me hoće li i Dunav opet gore, nema još friških podataka na h.info  :sha:

Slaven

pajdo77

Ja sad dojezdio sa vode a nisam bio sat vremena,sjeva sa svih stana a piri ko na velebitu. Samo da nam ne razjebe imovinu

pajdo77

Jel neko bacio oko na ovaj ludi vodostaj u zadnjih tridesetak sati? Jel se to netko igra sa ventilima na branama ili je jedan dan poplava a drugi suša, samo premještam taj čamac,u obalu pa navodu. pa tko će to platit? :eek:

maverick