Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

A matori.....udaras po koljenima... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas u "dobro jutro Hrvatska" prognostičarka kaže za slavoniju: od popodne kiša pa tako cijeli vikend,malo ovoga,malo onoga. Sada će kabinaši doći na svoje a mi ostali ćemo im  :wave:

maverick

mossi

Puno kiše i vetra u narednih 6-7 dana!!!!

Batica

Bas tako. Negde su najavili i 50l kise da dan. Ðerdap spustio nivo vide za 1m.

pajdo77

Navodno bi sutra poslijepodne napokon trebala stati kiša a koliko vidim i drava je stala,znači sutra bi se moglo malo vitlati pridvečer
:takoje:

maverick

Drava je stala ali kontam da ce nakon ovih kisa dva metra gore , danas sam bio do čamaca i oni koji nisu obilazili su do vrha puni...obidjite sutra plovila obvezno...tko nije naravno

pajdo77

Ja sam bio jutros i da sam imao volje mogao sam popodne opet izbacivati vodu koliko pada. Još ovi kod mene porušili pola benta prije nego su laste došle,maknili se junačkih 100 metara od tada i ako ih iznenadi porast sa obzirom da su tako žestoki ja ću vezat čamac za štok od vrata jer će opet biti potop.

šajzika

Bas sad gledam dugorocnu prognozu .
Topla zima sa dost kise.
Audentes fortuna iuvat

maverick

Topla zima...plava žena....sjecas se one pjesme...sam da kazem čamci su puni vode tko ih nije obisao neka ide 

pajdo77

Ma ti si uvjek antiprotivan :stripii:,dok se obučem za pecanje budem ko tuljan. Ne volim zimu ni na kalendaru vidjeti. Klepi me neka depresija. Pogledaj kroz prozor i nije li ovo ljepši prizor nego ono sivilo i tmurno vrijeme.