Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pajdo77

Debeli šef

probit će te košava danas.  :sad4:

miha

čitam na jutarnjem portalu ...očekuju nas poplave u narednim danima .... :sha:

pajdo77

Kupa,Korana,Glina,Mrežnica. Potez Zagreb- Sisak. U Zagrebu se očekuje povećanje od pet metara. Pošto je Drava potok trenutno mi smo mirni.

miha

Citat: pajdo77  u Siječanj 08, 2016, 21:01:59
Kupa,Korana,Glina,Mrežnica. Potez Zagreb- Sisak. U Zagrebu se očekuje povećanje od pet metara. Pošto je Drava potok trenutno mi smo mirni.
pogledaj na hydroinfo dravu ....nije alarmantno ali je porast značajniji ...

pajdo77

šajzika

Kažu za par dana opet jako hladno do -10

Citat:DO SRIJEDE TOPLO UZ ČESTU KIŠU
Dakle, još do sredine tjedna toplo uz čestu kišu osobito na Jadranu. Od četvrtka hladnije, osjetno na kopnu, a zatim stiže i novo pogoršanje koje bi na kopnu u petak moglo donijeti novi snijeg. Odmicanjem ciklone na istok na Jadranu bi jačala bura, a na kopnu sjeverac i sjeveroistočnjak, uz osjetan pad temperature zraka posvuda.

http://www.glas-slavonije.hr/290186/1/Uskoro-jos-jedan-zestoki-udar-hladnoce-u-Hrvatskoj
Audentes fortuna iuvat

joker

kugla ja sam te i pratim i za sad su mi najtocniji
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

NAJPOZNATIJI svizac na svijetu, Punxsutawney Phil, danas je izašao iz svoje jazbine i ispunio "prognostičku" tradiciju: zima bi ove godine trebala završiti ranije.

Prema tradiciji, ako je na dan Philovog izlaska iz jazbine sunčano i svizac vidi svoju sjenu, predstoji još šest tjedana zime. No ako je oblačno kao što je bilo danas, proljeće bi trebalo doći ranije.

Dan svizaca već se godinama obilježava 2. veljače. Prvi put javnost je u gradu Punxsutawneyju u  Pennsylvaniji svisca iščekivala davne 1841. godine, a posljednjih godina Philov izlazak prate i televizijske kamere zajedno sa stotinama ljudi.

Phil je ujedno bio i zvijezda kultnog filma "Beskrajan dan", a televizijska kuća Sky odlučila je vrlo prigodno obilježiti ovu tradicionalnu obljetnicu njegovim maratonom. "Beskrajan dan" danas će se na Sky televiziji vrtjeti tijekom čitavog dana, punih 13 puta za redom.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Nek on priča Amerima,ja slušam moju Anu Bago šta kaže mada žena kaže da ja Anu uopće ne slušam već samo gledam :eek:

pajdo77

Usranog li vremena,gdje je zapelo sa suncem?