Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

Citat: maverick  u Veljača 13, 2016, 19:27:18
A ne...on provodi valentinovo s onim koga najvise voli...s čamcem...ja sam sutra s Jurom i Ćavom  :stripii: :stripii: a valjda ce doci i Buhin  :stripii: i nadam se da ce nam sijati sunce...i tako to  :stripii:

..a lijepo..ako ja nebudem mogao do Vas  :character0032:..dođite vi do mene... :mt1032:
..nema ljepše i veće do ljubavi prema svom brodu i motoru..palio on ili ne  :stripii:
.. :baba:

pajdo77

Hvalim te bože nije tmurno vani i sunce se tu i tamo promoli iza oblaka. Dokle ćemo imati ovakvo vrijeme ne znam ali sad bi ovo valjalo iskoristiti i sjesti na neki bajer ili sličnu vodu i malo uživati pa kad dosadi bježi kući. Drava je sva neka nikakva od tog porasta.

Žorž

Dan prelep,obišao vikendicu,sišao do vode,na čardi popio kafu i rakijicu i pola sata blejao u Dunav.Već mi se mota po glavi da je sutra idealan dan za roštilj ali sad treba ubediti i ženski deo populacije,ako im ikada padne na pamet da danas treba i ustati iz kreveta :stripii:

pajdo77

Kaže Vakula da je u Osijeku veljača najtoplija vjerovatno od 1899 godine al šta vrijedi kad je i padalo i pirilo ko blesavo,evo i sad piri možeš jedrit komotno.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Evo ti proljeća, najavljuju slijedećih par dana i kiše i snijeg u gorju,o vjetru da ne pričam,njega nema da fali. Cijeli mjesec šareno vrijeme :takoje:

miha

pogledaj malo kakvo če vrijeme biti od 25.3 ..... :ok:

pajdo77

Dobro Miha to ti je već konac mjeseca,ovo do sada je bilo kako sam i napisao a i kako će biti slijedećih par dana. Nisam ni rekao da će biti sranja do svibnja mada ništa nije isključeno.

miha

kakva je zima bila ovo je super .... :takoje:

dravski pecaros

ja još 3 dana radim pa do 17.4 na godišnjem..najavljuju ljepo vrijeme moglo bi biti zanimljivo...  :stripii:

nekinho

Auuu eh da mi je ko tebi. Neko mora i raditi, ali možda jedan dan iza Uskrsa se i pridružim legi na vodi...  :icon_thumright:

pajdo77

Ovih dana temperature prave proljetne pa i više od toga. Danas kažu i do 25 stupnjeva i meni najbitnije što napokon prođu dva dana a da ne pada ona dosadna kiša. Valjda će i temperatura Drave ići malo gore. Jučer sam bio do vode i nema nikakve aktivnosti bijele ribe,valjda će se i to promjeniti ako se voda malo ugrije pa bi malo pecao pred kućom bjelu ribu,bitno da se peca. Jel bio netko možda na auto-piji skoro. Zanima me neki jeftini štap za pecanje bjele ribe na plovak,nemam tako nešto a ne treba mi nešto skupo za nekoliko pecanja godišnje. :hi:

dac

Nije baš u temi,ali za bijelu ribu ti je najbolje neki direktaš,takmičarac 5,6 ili 7 metara(na njega ne ide rolna),ali on mora biti lagan jer ga stalno držiš u ruci,no takvi nisu baš jeftini... :no:
Oni jeftini su dosta teški i zamaraju.    :takoje:
Davno kupio na piji karbonac 6 met.,plato 120 kn što je recimo 1/3 cijene novog.Ima ih, ali moraš baš naletiti...  :ok:

pajdo77

Ma četiri metra sa ringlicama,lakše mi vitlat među čamcima tu kod mene a što se težine tiče za sat-dva pecanja nije mi toliko ni bitna. Neka administrator prebaci ove postove u temu gdje i pripadaju kad uhvati vremena.ja ne znam :stripii:

pajdo77

Negdje junački grmi,samo da ne bude nekog leda ili sličnog sranja.